Logitech G29 sarı ışık yanıp sönmesi

tahlaci1234

Decapat
Öncelikle merhaba. Bundan 3 hafta önce G29 direksiyon seti aldım sıfır ve hiçbir sorun olmadan kullanıyordum gayet memnundum bu sabah taktığım zaman PC'yi açınca direksiyonun dönmediğini fark ettim G HUB driverına girdim pedallarda direksiyonun tuşları gayet normal çalışıyor fakat direksiyon -450 derecede kalmış ve çevirdiğim zaman hiçbir düzelme olmuyor. -450 de kalmış durumda. Direksiyonun üst kısmındaki sarı ışık yanıp sönüyor bilgisayarcıya götürdüm onda da aynı sorun ile karşılaştık. Acaba bu durum neden kaynaklıdır? Yardımcı olursanız çok minnettar kalırım.

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2022-11-19 184628.png
    240,6 KB · Görüntüleme: 119
Hocam aynı sorun bendede var herhangi bir çözüm veya çözüm önerisi buldun mu ne yaptın sorunu yardım eder misin

Hocam aynı sorun bendede var herhangi bir çözüm veya çözüm önerisi buldun mu ne yaptın sorunu yardım eder misin
Sen çözdüm mu reis

Hocam çözdünüzmü

Çözdünüzmu reis sorunu aynı hata bendede var

Son düzenleme:
Sen çözdüm mu reis.

Hocam çözdünüz mü?

Çözdünüz mü reis sorunu aynı hata bende de var.

Benim uzatma kablosunda sorun varmış onu değiştirdim bu yöntem işe yaramıyorsa direksiyona bağlanan prizli kablonun değişmesi gerekiyor arkadaşım öyle yaptı mecburen kablo bozulabiliyor, internetten talep edebilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…