Çözüldü Logitech G29 sarı ışık yanıp sönüyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

42496

Kilopat
Makaleler
1
Herkese merhabalar. Bilgisayarı açtım direksiyon toplama hareketini yapmadı ardından sarı ışığın yanıp söndüğünü fark ettim. G HUB üzerinden kontrol ettiğimde pedallar çalışıyor fakat direksiyon hareketi gözükmüyor. Birkaç kez uygulamayı silip yükledim ama sonuç alamadım. Fikri olan paylaşırsa sevinirim.

Uygulamayı silip yüklemekten ziyade direksiyonu çıkarıp tekrar takmayı deneyin bir de. G HUB otomatik güncellemelerini kapatmanızı öneririm.

Birçok şeyi denedim sonuç alamadım. En son bir arkadaşımdan kendi cihazını adaptörsüz USB ile çalıştırmasını istedim aynı durumla karşılaştı. Sanırım adaptör problemi var.
Adaptör çalışıyormuş. Varsa tavsiyelerinizi bekliyorum.

Son düzenleme:
Merhaba ürünü garantiye gönderdim bugün dönüş yaptılar güç adaptörü yanmış yenisi alabilirsiniz dediler maalesef garanti karşılamıyor bilginiz olsun.

Adaptörü elektronikçiye götürdüğümde bir sıkıntısı olmadığını söylediler. Ama yarın servisi arayıp orijinal adaptör satın alıp alamayacağımı öğreneceğim.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Şunu bir deneyebilir misiniz belki işe yarar.

Denedim maalesef durum aynı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı
09:05:00