Logitech G29 Toplama Kapatma ve Sertlik Sorunu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

kaganyaprakli17

Kilopat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Profil Kapağı
1524321022
Arkadaşlar direksiyonu yeni aldım, 2 sıkıntım var çözemedim.
Direksiyonu sola veya sağa çevirdikten sonra bırakıyorum tekrar ortaya deniyor, bunu nasıl kapatırım? Yani ben tekrar ortaya gelmesini istemiyorum, sola çevirdiysem orada kalmasını istiyorum.
Bir de direksiyonu çevirmek çok zor, sert yani bunu nasıl düzeltebilirim?
ETS 2 oyunu için bunlar. Yardım ederseniz sevinirim.

Logitech'in yazılımından sertlik ayarını ayarlayabilirsiniz. %10 ideal bir değer.
Oyundan da direksiyon merkezlemesi ayarını kapatacaksınız.

Logitech'in yazılımından sertlik ayarını ayarlayabilirsiniz. %10 ideal bir değer.
Oyundan da direksiyon merkezlemesi ayarını kapatacaksınız.

Oyunda doğrusalsızlık kapalı, oyundaki direksiyonda sıkıntı yok oyun dışındayken de kendi kendine ortaya geliyor. Ayrıca Logitech driverinde yay merkezleme gücü %10'da ama gene de sert.

Oyun dışındayken merkezlemeyi kapatmanın bi yolu yok çünkü o zaman direksiyon kendini kapalı tutuyor, yani kendini 'kullanılmıyor' moduna alıyor. Sertliği de bu yüzden. O sertlik ayarı da değiştirilemez yani. Ama oyun için sertlik vb. ayarları oyunda çözemezsen de gaming software'da kolayca ayarlanıyor.

Ed. : Oyun dışındayken herhangi bir tepki vermesin istiyorsan prizden çekmen yeter böylece direksiyon çalışır ama geri bildirim sistemi çalışmaz.

Kendi kendine düzeldi. Başka ayarlar ile alakalıymış. Aylardır sorunsuz.

Kardeş gözünü seveyim, ulaş bana ya aynı problem bende de var. Yeni aldım daha anlattığının aynısı var düzeltemiyorum.

Kendi kendine düzeldi. Başka ayarlar ile alakalıymış. Aylardır sorunsuz.

Hacı gözünü seveyim siteden sırf senden mesaj gelir ümidiyle çıkmıyorum. Rica ediyorum yardım et bana benim de direksiyon kendi kendine hareket ediyor. Forza Horizon 4'te ya nasıl düzelecek hiç bilmiyoırum.

Kardeş gözünü seveyim, ulaş bana ya aynı problem bende de var. Yeni aldım daha anlattığının aynısı var düzeltemiyorum.

Hacı gözünü seveyim siteden sırf senden mesaj gelir ümidiyle çıkmıyorum. Rica ediyorum yardım et bana benim de direksiyon kendi kendine hareket ediyor. Forza Horizon 4'te ya nasıl düzelecek hiç bilmiyoırum.
Bilen yapan varsa Allah aşkına bana da söylesin, oyunlarda kendi kendine dönüyor, direksiyon,bana izin vermiyor .bir türlü çözemedim ,varsa çözümü söylerseniz sevinirim

Bilen yapan varsa Allah aşkına bana da söylesin, oyunlarda kendi kendine dönüyor, direksiyon,bana izin vermiyor .bir türlü çözemedim ,varsa çözümü söylerseniz sevinirim

Aynen öyle ya döndüremiyorum saçma sapan tepkiler veriyor gerçek direksiyonla alakasız. Sanki tekeri elimizle çeviriyoruz da araçta hiç süspansiyon hidrolik yokmuş gibi...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı