Logitech G29 ve Shifter ile Bilgisayar Takas Edecek Kişi Nasıl Bulunur?

wgn00

Femtopat
Daha fazla  
Evet, başlıkta da belirttiğim üzere G29 direksiyonum ile bir bilgisayarı takas etmek istiyorum. Bilgisayarını G29'la değişmek isteyen birini nasıl bulabilirim? Üstüne biraz da para verebilirim. Bilgisayarı sana verip direksiyonu neyle oynasın gibi komik olmayan şakalar yapmazsanız sevinirim :D

Son düzenleyen: Moderatör:
Evet, başlıkta da belirttiğim üzere G29 direksiyonum ile bir bilgisayarı takas etmek istiyorum. Bilgisayarını G29'la değişmek isteyen birini nasıl bulabilirim? Üstüne biraz da para verebilirim. Bilgisayarı sana verip direksiyonu neyle oynasın gibi komik olmayan şakalar yapmazsanız sevinirim :D
2 GB ramli E7500 işlemcili 9500 GT ekran kartlı bilgisayarım var takas yapabiliriz :) Şaka bir yana böyle birini bulur musunuz bilmem.

Son düzenleme:
Olayın mantıksızlığını sen söylemişsin zaten. Onun yerine satıp yerine almayı deneyebilirsin.

Hocam isterseniz benim laptop ile takas yapabiliriz i5 3210 8 GB RAM var :D

Bende ihtiyaç fazlası bilgisayar parçaları mevcut istersen onlarla takas yapabiliriz. Anakart asus prime x-570p
Güç kaynağı asus rog strix 750w 80+ gold tam modüller
İşlemci amd ryzen 3 1200
KFG var hepsinde

Olayın mantıksızlığını sen söylemişsin zaten. Onun yerine satıp yerine almayı deneyebilirsin.
Hocam saçmalık derken? Sarı siteye girip baktığınızda birçok "yeni bilgisayar aldığım için satılıktır" gibi yazıları görebilirsin.

Bende ihtiyaç fazlası bilgisayar parçaları mevcut istersen onlarla takas yapabiliriz. Anakart asus prime x-570p
İşlemci amd ryzen 3 1200
KFG var hepsinde
Maalesef :
Hocam isterseniz benim laptop ile takas yapabiliriz i5 3210 8 GB RAM var :D
Üzgünüm biraz daha yüksek sistem arıyorum : (

İşlemci amd ryzen 3 1200
KFG var hepsinde
Psu ayrı satış düşünür müsünüz ? Düşünürseniz fiyat ne olur?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı