Logitech G29 vites atmıyor

Ataberkk

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba,

Logitech G29 ve vites var. Dün ETS 2 oynuyordum, sıkıntı yoktu. Bugün tekrar girdim ama vitesi boşa alınca 5'e geçiyor, 4 atınca boşa geçiyor. Ötekileri çalışmıyor (1-2-3 vs. atmıyor).

Merhaba,

Logitech G29 ve vites var. Dün ETS 2 oynuyordum, sıkıntı yoktu. Bugün tekrar girdim ama vitesi boşa alınca 5'e geçiyor, 4 atınca boşa geçiyor. Ötekileri çalışmıyor (1-2-3 vs. atmıyor).

ETS'de eğer ayarları GERÇEK OTOMATİK yaptıysan boştan direkt devir vitesine geçiyor. Büyük ihtimalle senin sürdüğün tır da 12-16 vitesli falan, o yüzden direkt kalkış vitesine atıyor. Ayarlardan oynanış yerinden değiştiriyorsun. eğer H vitesin varsa GERÇEK MANUELE, H vitesin yoksa SIRALI VİTESE alman lazım

Hocam direksiyonun vites kolu var ya ona basınca vites atıyor ama oyunda h vites de yani ben hep h de oynuyorum acaba oyun vites mi görmüyor.

Bende shifter var direksiyondaki vites mandalını da sinyal olarak kullanıyorum normalde.

Vitesi test edebileceğim bir şey var mı?

Hocam direksiyonun vites kolu var ya ona basınca vites atıyor ama oyunda h vites de yani ben hep h de oynuyorum acaba oyun vites mi görmüyor.

Bende shifter var direksiyondaki vites mandalını da sinyal olarak kullanıyorum normalde.

Hocam ayarları ss alıp atabilir misiniz?

1.51 güncellemesi geldi ya o yüzden pedal shift kullanıyorsan H vites sayılmıyo

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2024-09-30 225839.png
    Ekran görüntüsü 2024-09-30 225839.png
    181 KB · Görüntüleme: 44
  • Ekran görüntüsü 2024-09-30 225821.png
    Ekran görüntüsü 2024-09-30 225821.png
    145,8 KB · Görüntüleme: 41

Technopat Haberler

Geri
Yukarı