Ayarlarınıza bakın değişmiştir belki.Merhaba,
Logitech G29 ve vites var. Dün ETS 2 oynuyordum, sıkıntı yoktu. Bugün tekrar girdim ama vitesi boşa alınca 5'e geçiyor, 4 atınca boşa geçiyor. Ötekileri çalışmıyor (1-2-3 vs. atmıyor).
Merhaba,
Logitech G29 ve vites var. Dün ETS 2 oynuyordum, sıkıntı yoktu. Bugün tekrar girdim ama vitesi boşa alınca 5'e geçiyor, 4 atınca boşa geçiyor. Ötekileri çalışmıyor (1-2-3 vs. atmıyor).
Hocam ayarları ss alıp atabilir misiniz?Hocam direksiyonun vites kolu var ya ona basınca vites atıyor ama oyunda h vites de yani ben hep h de oynuyorum acaba oyun vites mi görmüyor.
Bende shifter var direksiyondaki vites mandalını da sinyal olarak kullanıyorum normalde.
Vitesi test edebileceğim bir şey var mı?
1.51 güncellemesi geldi ya o yüzden pedal shift kullanıyorsan H vites sayılmıyoHocam direksiyonun vites kolu var ya ona basınca vites atıyor ama oyunda h vites de yani ben hep h de oynuyorum acaba oyun vites mi görmüyor.
Bende shifter var direksiyondaki vites mandalını da sinyal olarak kullanıyorum normalde.
Vitesi test edebileceğim bir şey var mı?
1.51 güncellemesi geldi ya o yüzden pedal Shift kullanıyorsan h vites sayılmıyor.
Hocam ayarları ss alıp atabilir misiniz?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.