Logitech G29 vs G923

Fatieh

Kilopat
Daha fazla  
Aralarındaki fiyat farkı şu an neredeyse 4000 lira. ETS 2, FH5, Assetto Corsa, BeamNG Drive gibi oyunları oynayacağım bu iki model arasında kaldım.

T300RS ve T150 tasarım olarak hiç beğenmedim ve fiyat olarak da daha pahalılar.

G29'da deadzone var diyorlar motor titreşiminde takırtı var diyorlar ve motoru daha sesli diyorlar. Fren pedalları G923'te daha iyi diyorlar.

Sizce hangisini almalıyım 0 ürün istiyorum ve Logitech Türkiye garantisi olmasını istiyorum.

G29 da işimi görür gibi ama sorun yaşayanları görünce sonuçta daha revize edilmiş diye düşündüğüm için G923'e kaydım onun da fiyatı ortada.

Trueforce nasıldır sizce değer mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Dostum zamanında G27 kullandım 4 sene boyunca da kullandım. Geçen sene sattım. Ne ölü bölgesi nede farklı bir sıkıntısı vardı. Evet motorlar sesli çalışıyor çünkü çarklı sistem. Ama thrustmaster kayışlı sistem kullanıyor ve bunun ısındığını söylüyorlar. Ben kullandığım kadarını biliyorum ve g27 den memnun kalmıştım. Zaten içi dışı g29 la aynı. Sadece tuş fazlalığı var.

Bütçe sıkıntı olmazsa T300RS alın Logitech'lerden çok daha üstün. Trueforce fazla bir espirisi yok önemli olan cihazın donanımıdır çarklı sistem ile yapabileceği şeyler bellidir.
Pek beğenemedim t300rs'i vs. Daha basic kullanıcıyım ben. Bu yüzden bu iki Logitech modeli arasında kaldım. Aradaki 4000 liralık farkı vermek elbette mantıklı değil şuan düşündüğüm şey g29'un belli konularda sorunlu olup olmadığı sorusuna yanıt bulabilmek.

Sence g923 e 4000 lira fazla para vermek iyi olur mu? Trueforce elbette daha iyi hissettiriyordur ama 4000 liraya değer mi hiç bilemiyorum. O yüzden şuan g923 daha revize sürüm olduğundan dolayı g29'a göre daha az sorun çıkarır veya çıkarmaz sorusuna cevap bulabilmek istiyorum.

g923 hakkında pek bir bilgim yok takip etmeyeli uzun zaman oldu. Ama istedikleri kadar güncelledik desinler senelerdir direksiyonlar aynı logitech'de değişen birşey yok. Parana yazık etmiş olursun. Bana kalırsa ikinci el bir G27 al. Çünkü G29 bana göre çok sportif. Fakat g27 sportif ve normal kullanıma çok güzel uyuyor. Ve cebine bayağı para kalır.

2. el düşünmüyorum hocam. 0 Türkiye garantili bir şey düşünüyorum. Vatanda buldum sanırım g29 alabilirim gibi duruyor.

2. el düşünmüyorum hocam. 0 Türkiye garantili bir şey düşünüyorum. Vatanda buldum sanırım g29 alabilirim gibi duruyor.
Aldıktan sonra temiz kullanmanı öneririm özellikle çiziklere çok dikkat et. Narin kullan bozmamaya çalış bozan çok oluyor. Ve direksiyon sertliğini çok açmamanı öneririm. Rahat ve sakin bir kullanış olur ETS2 için. Onun dışında forza oynarken direksiyonu çok sert yapmadan güzelce sertleştir ince ayar yap çok zevk veriyor. Pedallara çok sert basma zaten hafifler. Ama G29 da fren biraz sert istersen onu yumuşatabiliyormuşsun pek bilgim yok. Deri kaplamalara dikkat et. Ve her kullanımından sonra kutusuna kaldırmayı unutma. Hayırlı olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…