K Konsor Femtopat Katılım 1 Haziran 2025 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Haziran 2025 #1 Direksiyon seti alacağım ama ikisi arasında kaldım. Pek bir bilgim olmadığı için ayrıntılı bir şekilde anlatırsanız sevinirim. Son düzenleyen: Moderatör: 4 Haziran 2025
Direksiyon seti alacağım ama ikisi arasında kaldım. Pek bir bilgim olmadığı için ayrıntılı bir şekilde anlatırsanız sevinirim.
TimoLoX Kilopat Katılım 2 Mart 2021 Mesajlar 3.585 Çözümler 30 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Haziran 2025 #2 Konsor dedi: Direksiyon seti alacağım ama ikisi arasında kaldım. Pek bir bilgim olmadığı için ayrıntılı bir şekilde anlatırsanız sevinirim. Genişletmek için tıkla... G923 daha yeni ve daha iyi.
Konsor dedi: Direksiyon seti alacağım ama ikisi arasında kaldım. Pek bir bilgim olmadığı için ayrıntılı bir şekilde anlatırsanız sevinirim. Genişletmek için tıkla... G923 daha yeni ve daha iyi.
VENGEANCE ANGEL Megapat Zamanın Tanığı Katılım 21 Ocak 2019 Mesajlar 4.020 Makaleler 1 Çözümler 92 Yer ANKARA Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Esnaf 4 Haziran 2025 #3 Konsor dedi: Direksiyon seti alacağım ama ikisi arasında kaldım. Pek bir bilgim olmadığı için ayrıntılı bir şekilde anlatırsanız sevinirim. Genişletmek için tıkla... G29 PlayStation uyumlu, G923 XBOX uyumlu. Tek fark bu.
Konsor dedi: Direksiyon seti alacağım ama ikisi arasında kaldım. Pek bir bilgim olmadığı için ayrıntılı bir şekilde anlatırsanız sevinirim. Genişletmek için tıkla... G29 PlayStation uyumlu, G923 XBOX uyumlu. Tek fark bu.