Logitech G29 vs Rampage V902

Naxegso

Centipat
Daha fazla  
Logitech G29 7K civarı bir fiyatı var. Rampage V902 ise 3, 5K civarlarında. Özellik olarak hangisi daha iyi?

Logitech G29 7K civarı bir fiyatı var. Rampage V902 ise 3, 5K civarlarında. Özellik olarak hangisi daha iyi?

Rampage'nin driverı çıktımı bilmiyorum? ETS 2'de vesaire tek tek dönüyordu direksiyon düzelttiler mi emin değilim onun dışında G29.

Kalite hissiyat. Farkı var Rampage güzel bir marka sayılmaz alacaksan Logitech alabilirsin ama SIM race oynuyorsan ve hissiyat istiyorsan Thrustmaster almanı öneririm.

Önemli olan ffb, eğer ffb yoksa mouse ile sürmekle çok farkı yok. bütçeniz yetiyorsa thrustmaster ürünleri daha uzun vadeli. Sorunun cevabı G29 daha iyi

İkinci el temiz G27 alabilirsin. Logitech, Thrustmaster, Fanatec harici direksiyon seti ben almam.

Fanatec alabiliyorsa hiç düşünmeden alsın ama malum ülke durumu ve yurt dışı geldiği için çoğu kişi için bir seçenek sayılmıyor Logitech'in hissayıtı kötü diye biliyorum arcade tarzında hissettirirmi bilmem ama SIM race de çok belli ediyor Thrustmaster karşısında.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…