Logitech G29 vs Thrustmaster T150rs Pro

Bütçe
3000-3500

Umutcan232

Picopat
Daha fazla  
Thrustmaster T150 rs Pro'ya geçiş yapmak istiyorum. Halihazırda G29 sahibiyim ama ffb tıkırtıları çok rahatsız etti. 2.elden satıp 2.el bir şey almak istiyorum, soracağım konu fiyatı ile ilgili değil. Logitech G29'un pedalları gayet güzel fakat ffbsi kötü. T150 rs Pro'nun pedalları kötü ama ffbsi güzel. Sizce G29'dan T150 rs Pro'nun pedallarına geçtiğimde T150 rs Pro pedallarından çok rahatsızlık duyar mıyım? Yani çok dandik midir ve ayrıca bir sorum daha var. T150 rs Pro direksiyon simidi hiçbir şekilde değiştirilmiyor mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam genellikle Thrustmaster alanlar pedalları değiştiriyorlar demek ki pedalları pek kaliteli değil. G29'un pedalları gerçekten iyi fakat dişli sistem kullandığı için de Ffb'si biraz rahatsız ediyor. T150 RS Pro'nun direksiyon simidi hakkında bilgim yok. Eğer ileride pedal ve vitesini alacak kadar param olur diyorsanız ben olsam direkt Thrustmaster geçerdim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…