samet36 Hectopat Katılım 1 Ağustos 2022 Mesajlar 722 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Haziran 2025 #1 Logitech G29'u uzun vadede yüksek Force Feedback'in zararı var mı? Şu anda uygulamada 50 olarak ayarları oyunlarda 50-70 arası falan kullanıyorum.
Logitech G29'u uzun vadede yüksek Force Feedback'in zararı var mı? Şu anda uygulamada 50 olarak ayarları oyunlarda 50-70 arası falan kullanıyorum.
Ayaz K Centipat Katılım 21 Şubat 2024 Mesajlar 70 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Haziran 2025 #2 samet36 dedi: Logitech G29'u uzun vadede yüksek Force Feedback'in zararı var mı? Şu anda uygulamada 50 olarak ayarları oyunlarda 50-70 arası falan kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... Dostum selam. Ben G29'u 7 aydır kullanıyorum. Şu ana kadar bir sorun yaşamadım. Oyun içinde ayarladığınız güç ayarı daha önemli. Ayrıca oynadığınız oyunun türü de. Zamanla ff performansları azalır ama seni çok etkilemez.
samet36 dedi: Logitech G29'u uzun vadede yüksek Force Feedback'in zararı var mı? Şu anda uygulamada 50 olarak ayarları oyunlarda 50-70 arası falan kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... Dostum selam. Ben G29'u 7 aydır kullanıyorum. Şu ana kadar bir sorun yaşamadım. Oyun içinde ayarladığınız güç ayarı daha önemli. Ayrıca oynadığınız oyunun türü de. Zamanla ff performansları azalır ama seni çok etkilemez.