Z Zwolexr Picopat Katılım 19 Mart 2022 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Mart 2022 #1 2. el G29 aldim ama adaptorunu vermeyi unuttular USB kabloyu baglayinca calisiyor. ETS 2'de direksiyon duzken oyunda tam solda oluyor ve duzelmiyor bu sorunu nasıl çözebilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 19 Mart 2022
2. el G29 aldim ama adaptorunu vermeyi unuttular USB kabloyu baglayinca calisiyor. ETS 2'de direksiyon duzken oyunda tam solda oluyor ve duzelmiyor bu sorunu nasıl çözebilirim?
B Berkjann Hectopat Katılım 15 Haziran 2020 Mesajlar 374 Çözümler 1 19 Mart 2022 #2 G29 fişe takmadan çalışmaz sadece bilgisayarda bağlı görünür. Artı 0 Eksi
KS KS Z Zwolexr Picopat Katılım 19 Mart 2022 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Mart 2022 #3 Berkjann dedi: G29 fişe takmadan çalışmaz sadece bilgisayarda bağlı görünür. Genişletmek için tıkla... Bende ilk defa aldım 2. El olunca şüphe çekiyor ister istemez bilgilendirme için teşekkür ederim. Artı 0 Eksi
Berkjann dedi: G29 fişe takmadan çalışmaz sadece bilgisayarda bağlı görünür. Genişletmek için tıkla... Bende ilk defa aldım 2. El olunca şüphe çekiyor ister istemez bilgilendirme için teşekkür ederim.