Logitech G29'un 7 ileri 1 geri Shifter'i var mı?

Yer
İstanbul
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci + Editör
Arkadaşlar ileride direksiyon seti alacağım fakat T300 modeli çok pahalıydı. Ben de G29 almayı seçtim, kullanım yeri PS4 ve PC olacak, G29 da Thrustmaster gibi 7 ileri 1 geri kısaca 8 vites shifter bulamadım acaba böyle bir şey mümkün mü? Sadece 5 ileri 1 gerimi var G29 da?

Ayrıca G29'a Thrustmaster 8 vites Shifteri takılabilir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar ileride direksiyon seti alacağım fakat T300 modeli çok pahalıydı. Ben de G29 almayı seçtim, kullanım yeri PS4 ve PC olacak, G29 da Thrustmaster gibi 7 ileri 1 geri kısaca 8 vites shifter bulamadım acaba böyle bir şey mümkün mü? Sadece 5 ileri 1 gerimi var G29 da?

Ayrıca G29'a Thrustmaster 8 vites Shifteri takılabilir mi?
Çevirici kullanarak takabilirsin G29'a başka başka Shifter'lar. İnternette bulabilirsiniz çeviricileri. G29'da 5 ileri 1 geridir. Ama eğer tavsiyemi sorarsanız zamandında çok büyük meblağlar harcayıp sistem kurdum. Belki inanmayacaksınız ama sadece 4 ay kullandım sistemi sattım. Gerçekten bir yerden sonra sıkılıyorsunuz. Yine de eğer ben kuracağım, sıkılmam diyor iseniz; Thrustmaster TH8A önerimdir, birde handbreak yaptırısanız güzel bir şekilde en iyi hissiyat da oynarsınız.

G29 5 ileri 1 geri değildir. 6 ileri 1 geridir.
Dostum gerçek araba gibi çekme mekanizması yok diye biliyorum.

Çevirici kullanarak takabilirsin G29'a başka başka Shifter'lar. İnternette bulabilirsiniz çeviricileri. G29'da 5 ileri 1 geridir. Ama eğer tavsiyemi sorarsanız zamandında çok büyük meblağlar harcayıp sistem kurdum. Belki inanmayacaksınız ama sadece 4 ay kullandım sistemi sattım. Gerçekten bir yerden sonra sıkılıyorsunuz. Yine de eğer ben kuracağım, sıkılmam diyor iseniz; Thrustmaster TH8A önerimdir, birde handbreak yaptırısanız güzel bir şekilde en iyi hissiyat da oynarsınız.
Tavsiyen varmıdır çevirici ve shifter

Dostum gerçek araba gibi çekme mekanizması yok diye biliyorum.

Tavsiyen varmıdır çevirici ve shifter
Shifter zaten belirtiğim gibi bütce sıkıntın yoksa Thrustmaster TH8A önerimdir. Onun haricinde çevirici ise; 2. El sitesinde el yapımı yapanlar var oralardan bulabilirsin. Eğer yapabilirsen devre, elektirikden vs. anlıyorsan internetten yabancı kaynaklardan nasıl yapacağını bulabileceğini düşünüyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı