Logitech G300 hala alınır mı?

• Konuyu başlatan yh57
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 11
  • Görüntüleme 3.839

yh57

Megapat
Elimde bulunan 45 TL'ye alıp kazık yediğim dandik Everest SGM x-7 1 yıl kullanmama rağmen acayip tutukluluk yapıyor ve bende doğru dürüst oyum oynayamıyorum. Bunu bırakıp G300 almak istiyorum ancak hala alınır mı bu fare?

Son düzenleyen: Moderatör:
Niye alınmasın? Çok kalitelidir. Kesinlikle memnun kalırsınız. Şahsen ben Logitech kullanıyorum. Ürünlerimin çoğu Logitech'tir. Hiçbir sıkıntısını görmedim. Çok sağlam ürünleri var. Bence almalısınız.
Şu mousepad veren ürünlerden alın. Daha iyi olur.
Logitech G300s Gaming Mouse + Gaming Mousepad Hediyeli ** - n11.com

Niye alınmasın? Çok kalitelidir. Kesinlikle memnun kalırsınız. Şahsen ben Logitech kullanıyorum. Ürünlerimin çoğu Logitech'tir. Hiçbir sıkıntısını görmedim. Çok sağlam ürünleri var. Bence almalısınız.
Şu mousepad veren ürünlerden alın. Daha iyi olur.
Logitech G300s Gaming Mouse + Gaming Mousepad Hediyeli ** - n11.com
Hocam normalde bende G300S almayı planlıyordum ancak elim çok büyük o yüzden bende G300 alacağım.

Corsair harpoon diğerlerine nazaran daha büyük bir Mouse. Ayrıca daha yeni ve RGB desteği var.

Ben de bir takasla aldım. Ancak G402 kullandığımdan ürün gelince satacağım Harpoon'u.

IMG_1539.JPG

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı