ROG Core'un makro yazılımı var, gayet de güzel. @Ma'at kullanıyor, yardımcı olabilir. Ek olarak Harpoon Pro RGB'nin de yazılımı var, iCUE. Ek olarak Claw tutuşa uygun.
Impact genel olarak daha üstün diye düşünüyorum ya, farkları büyük olduğundan değil. Harpoon Pro RGB ile karşılaştırıyorsanız da aynısı, pek fark yok. Hatta Harpoon DPI avantajlı.
Sanırım hala G300s düşünüyorsunuz. Düşünmeyin, cidden sorunlu. Sizi üzer.
Gladius genel olarak daha üstün diye düşünüyorum ya, farkları büyük olduğundan değil. Harpoon Pro RGB ile karşılaştırıyorsanız da aynısı, pek fark yok. Hatta Harpoon DPI avantajlı.
Sanırım hala G300s düşünüyorsunuz. Düşünmeyin, cidden sorunlu. Sizi üzer.
Asus ROG Strix Impact II Kablolu Optik Oyuncu Mouse arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
Asus ROG Strix Impact II Kablolu Optik Oyuncu Mouse arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
Hocam kafama yattı şimdi bu. Ah G300S üzümlü kekim, artık ayrılıyoruz. Keşke senin gibi bir mouse olsa piyasada. Hocam inşallah basılı tutma şeklinde Auto clicker vardır İmpact'da. Alacağım büyük bir ihtimal Asus'u.
345₺'dan 189₺'a düşmüş İtopya' da. Biraz daha bilgi verir misin mouse hakkında? Küçük el yapısı için uygun mu? Ayrıca diğer markaların bu mouse denk modelleri hangileri. Mouse oldukça hoşuma gitti tasarım olarak.
Hocam peki İmpact'ı TUF M3 ile karşılaştırırsak ne olur?
Makro yazılımları aynıdır diye tahmin ediyorum. Auto clicker var diye umut ediyorum.
Kusura bakmayın çok şey sordum.