Hkarabulut Centipat Katılım 29 Aralık 2019 Mesajlar 11 15 Mart 2020 #1 Logitech G300S fareme su döküldü, 3 saat geçti. İçini açtım ve kuruttum. Sensör ışığı kırmızı yanıyor ve mouse çalışmıyor. Son düzenleyen: Moderatör: 15 Mart 2020
Logitech G300S fareme su döküldü, 3 saat geçti. İçini açtım ve kuruttum. Sensör ışığı kırmızı yanıyor ve mouse çalışmıyor.
K KingKong_ Hectopat Katılım 18 Şubat 2020 Mesajlar 652 Çözümler 1 15 Mart 2020 #2 Hkarabulut dedi: Logitech G300S fareme su döküldü, 3 saat geçti. İçini açtım ve kuruttum. Sensör ışığı kırmızı yanıyor ve mouse çalışmıyor. Genişletmek için tıkla... Aynısı bendede var su falan dökülmedi sensörü yanıyor çalışmıyor. Yapcak birşey yok logiteche talep açın yenisini yollarlar garantisi varsa.
Hkarabulut dedi: Logitech G300S fareme su döküldü, 3 saat geçti. İçini açtım ve kuruttum. Sensör ışığı kırmızı yanıyor ve mouse çalışmıyor. Genişletmek için tıkla... Aynısı bendede var su falan dökülmedi sensörü yanıyor çalışmıyor. Yapcak birşey yok logiteche talep açın yenisini yollarlar garantisi varsa.
Jang Geum'un Danji Yemeği Megapat Zamanın Tanığı Katılım 18 Temmuz 2019 Mesajlar 8.083 Makaleler 8 Çözümler 99 15 Mart 2020 #4 Logitech size yardımcı olacaktır. İletişime geçin Logitech ile.