Logitech G300S iade edilip Aorus M2 RGB alınmalı mı?

M3HM3TY

Hectopat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Merhaba. Amazon'dan 7 ay önce Logitech G300S aldım ve dün bir sorun yaşadım. Logitech desteğinin söylediğine göre iade veya değişim talebinde bulunabileceğimi söylediler. Reddedilmesi durumunda kendilerinin araya gireceklerini söylediler. Ben de Amazon ile iletişime geçtim ve istersem iade edebileceğimi söylediler. Ailemle görüşmedim ama bu fareyi buldum. Eğer iade edersek bunu düşünüyorum. Sizce garantiye mi göndermeliyim, yoksa iade mi etmeliyim?

Son düzenleyen: Moderatör:

Alınabilr daha iyi olur ayrieten M300s de alabilirsin.

M300s ve M.2'nin sensörleri iyi hem M.2 tasarım oalrak Logitech'e benziyor sizin için daha iyi olur.

Babam zaten muhtemelen kabul eder. Zaten 408 liraya almıştık G300S'i. İtopya'nın mağazasıda çok yakın E5'in üstü direkt. Boy anlamında sıkıntı yaşamazsam almayı planlıyorum. Umarım iletişime geçeceğim Amazon yetkilisi sorun çıkartmaz.

Amazon eder hocam.

Amazon eder hocam.

Konuştuğum amazon yetkilisi edebileceğimi söylemişti ama tekrardan o adamın denk gelme ihtimali çok çok çok düşük. 7 aylık üründü ama Logitech iade edebileceğimi söylemişti veya değişim yapabileceğimi. Konuşacağım Amazon yetkilisi inşallah bu sefer sıkıntı çıkartmaz.

Eliniz orta-büyükse rahat etmezsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…