Logitech G300s iyi midir?

Seems Legit

Megapat
Daha fazla  
Arkadaşlar 1-2 saat sonra yeni mouse almaya Vatan şubesine gideceğim. Şu an elimde Frisby GMx8 var, sonunda kurtuluyorum. :D

Şöyle bir sorum var, Logitech'in kalitesi açısından hiç bir sorunum yok fakat şu an kullandığım mouse sağa-sola ani dönüşlerde duruyor. Optik lazerden(ne denir bilmiyorum) olabilir mi acaba? G300s'de oyun serisine dahil olmasına rağmen optik lazer kullanıyor. Acaba optik olduğu için hızıma yetişemiyor mu?

Eğer bu kadar para verdikten sonra yine aynı sorunu yaşarsam çok hayal kırıklığına uğrayacağım. Sonuçta 100TL para vereceğim ardından Frisby gibi bir markayla aynı sorunu yaşatacak bana. Eğer benimle aynı sorunu yaşayan bir arkadaş varsa veya G300s'i 1-2 ay kullanmış tecrübeli biri varsa soruma cevap verebilir ve ya mouse'u önerebilir mi?

@Murat5038 @Recep Baltaş @Ali Güngör @JaroxJamaica

@MF , ağabey senide çağırıyorum da lütfen ban atma :D

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar 1-2 saat sonra yeni mouse almaya Vatan şubesine gideceğim. Şu an elimde Frisby GMx8 var, sonunda kurtuluyorum. :D

Şöyle bir sorum var, Logitech'in kalitesi açısından hiç bir sorunum yok fakat şu an kullandığım mouse sağa-sola ani dönüşlerde duruyor. Optik lazerden(ne denir bilmiyorum) olabilir mi acaba? G300s'de oyun serisine dahil olmasına rağmen optik lazer kullanıyor. Acaba optik olduğu için hızıma yetişemiyor mu?

Eğer bu kadar para verdikten sonra yine aynı sorunu yaşarsam çok hayal kırıklığına uğrayacağım. Sonuçta 100TL para vereceğim ardından Frisby gibi bir markayla aynı sorunu yaşatacak bana. Eğer benimle aynı sorunu yaşayan bir arkadaş varsa veya G300s'i 1-2 ay kullanmış tecrübeli biri varsa soruma cevap verebilir ve ya mouse'u önerebilir mi?

@Murat5038 @Recep Baltaş @Ali Güngör @JaroxJamaica

@MF , ağabey senide çağırıyorum da lütfen ban atma :D
Arkadaşım kullanıyor. Memnun gerçekten.

Dostum aynı fareyi ben 1 yıldır kullanıyorum dediğin sorun bende yok. Keşke değiştirme talep etseydin yenisini verirlerdi. Bu arada G300s alacağına G300 al aralarındaki tek fark renklerinin değişik olması. Başka hiç bir fark yok boşuna fazla para verme.

G300s biraz yenilenmiş versiyonu olarak piyasaya çıktı daha doğrusu cilalanmışı yani fark yok ama işte fark varmış gibi gösteriyorlar. Kinzu serisine falanda bakabilirsin ben olsam tercihimi bundan yana kullanırdım neden diyeceksin tıklama sesi bende gıcık bir etki bıraktı hiç hoş değil yapmacık geliyor kulağıma :D.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı