Logitech G300s kablo değişimi

JrWhite

Decipat
Merhaba arkadaşlar G300s var fakat kablosu temassızlık yapıyor. Şöyle anlatayım. Sürekli gidip geliyor ve bu çok oluyor çöpe atmak istemiyorum kablo değişimi nasıl yapabilirim ve neyle yapabilirim? Nereden bulabilirim kabloyu? Bilgili arkadaşlar aydınlatırsa sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Örnek olarak atıyorum

Bu veya buna benzer bir kablo alarak herhangi bir elektriçide taktırabilirsiniz, fakat bunlara masraf edene kadar biraz daha verip SteelSeries Prime falan alın derim, zaten kullandığınız mouse sorunlu ve çok eski artık

Hocam çok kullanmadım 2.5 sene önce almıştım ve 10 aydır kullanmıyorum. Sizce çöpe mi atayım yani?

Örnek olarak atıyorum

Bu veya buna benzer bir kablo alarak herhangi bir elektriçide taktırabilirsiniz, fakat bunlara masraf edene kadar biraz daha verip SteelSeries Prime falan alın derim, zaten kullandığınız mouse sorunlu ve çok eski artık

Hocam kablo olsa ben yaparım da uyumlu ucuza örgü kablo yok mudur? Ben 100 liraya örgü buldum AliExpress'te ama G502 diyor uyumlu olur mu?

Son düzenleme:
Hocam çok kullanmadım 2.5 sene önce almıştım ve 10 aydır kullanmıyorum. Sizce çöpe mi atayım yani?

Hocam kablo olsa ben yaparım da uyumlu ucuza örgü kablo yok mudur? Ben 100 liraya örgü buldum AliExpress'te ama G502 diyor uyumlu olur mu?
Hocam o konuda birşey demek zor, girişleri aynı mıdır bilmiyorum uç kısımdaki renkler farklı olur belki onlarıda yaparsınız kendiniz ama net birşey diyemem.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı
09:05:00