Nemİx Decapat Katılım 8 Ekim 2021 Mesajlar 360 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ocak 2022 #1 Fotoğrafta gördüğünüz üzere sol ön makro tuşu kırıldı. tamirciye gittim yapıştırırım ancak basmaz dedi garantiye versem yaparlar mı sizce? Dosya Ekleri 0eb659c5-9e75-48c8-83b9-d6027d141472.jpg 160,6 KB · Görüntüleme: 108
Fotoğrafta gördüğünüz üzere sol ön makro tuşu kırıldı. tamirciye gittim yapıştırırım ancak basmaz dedi garantiye versem yaparlar mı sizce?
Ahmet_Kaan Kilopat Katılım 27 Kasım 2018 Mesajlar 768 Çözümler 6 Yer Ankara 18 Ocak 2022 #2 E-posta yoluyla iletişime geçmeyi deneyin. Pek çok kişiye garanti dahilinde o kanaldan yardım ediyorlar. Size de belki ederler.
E-posta yoluyla iletişime geçmeyi deneyin. Pek çok kişiye garanti dahilinde o kanaldan yardım ediyorlar. Size de belki ederler.
E ExecutioneR_ Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Ocak 2019 Mesajlar 3.529 Makaleler 1 Çözümler 6 18 Ocak 2022 #3 Logitech destek sayfasına yazarsan duruma göre yeni mouse gönderiyorlar diye biliyorum.
ItsAllGoodman Petapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 18 Ağustos 2020 Mesajlar 22.214 Makaleler 3 Çözümler 194 18 Ocak 2022 #4 Garantisi varsa Logitech'e yazabilirsin. Eğer garantisi yoksa o şekilde kullanmaktan başka çaren yok.
Garantisi varsa Logitech'e yazabilirsin. Eğer garantisi yoksa o şekilde kullanmaktan başka çaren yok.
Nemİx Decapat Katılım 8 Ekim 2021 Mesajlar 360 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ocak 2022 #5 ItsAllGoodman dedi: Garantisi varsa Logitech'e yazabilirsin. Eğer garantisi yoksa o şekilde kullanmaktan başka çaren yok. Genişletmek için tıkla... Logiteche nasıl yazıcam. Garantisi var allahtan
ItsAllGoodman dedi: Garantisi varsa Logitech'e yazabilirsin. Eğer garantisi yoksa o şekilde kullanmaktan başka çaren yok. Genişletmek için tıkla... Logiteche nasıl yazıcam. Garantisi var allahtan
4 463895 Kilopat Katılım 26 Mayıs 2021 Mesajlar 3.506 Makaleler 7 Çözümler 35 Yer İstanbul 18 Ocak 2022 #6 ExecutioneR_ dedi: Logitech destek sayfasına yazarsan duruma göre yeni mouse gönderiyorlar diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... ItsAllGoodman dedi: Garantisi varsa Logitech'e yazabilirsin. Eğer garantisi yoksa o şekilde kullanmaktan başka çaren yok. Genişletmek için tıkla... Bana çok uğraşmama rağmen yollamamışlardı. Mail "Logi Support" başlıklarıyla dolu. Garanti belgesi vs. her şeyi de göstermiştim. Yine de kabul etmediler.
ExecutioneR_ dedi: Logitech destek sayfasına yazarsan duruma göre yeni mouse gönderiyorlar diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... ItsAllGoodman dedi: Garantisi varsa Logitech'e yazabilirsin. Eğer garantisi yoksa o şekilde kullanmaktan başka çaren yok. Genişletmek için tıkla... Bana çok uğraşmama rağmen yollamamışlardı. Mail "Logi Support" başlıklarıyla dolu. Garanti belgesi vs. her şeyi de göstermiştim. Yine de kabul etmediler.