Satılık Logitech G300S + Mouse Pad

Makaleler
9
Yer
Isparta
Ürünler 2.5 senedir kullanımdadır.
Makrolarında ve ışıklandırmasında hiçbir problem yoktur. 4-5 ay önce sol tıkı tam olarak basmıyordu bu sorunu switchin üstüne makine yağı dökerek çözdüm suan sorunsuz bir şekilde işlevini yerine getiriyor. Kozmetik olarak kusuru yoktur. (Sökülme, kırık ve çizik) yoktur.

Buda mouse pad kayganlığı halen gayet iyi şuanda kullanıyorum gayet tatmin ediliyor.

Bu ikiliyi satma sebebim yeni mouse ve yeni mouse pad almamdan dolayıdır.

İstediğim fiyat mouse pad dahil 40TL'dir.​
Kargo alıcıya aittir.
Pazarlık yoktur.
Isparta içi elden teslim olur.

Dosya Ekleri

• 20190407_180937.jpg
    1,2 MB · Görüntüleme: 103
  • 20190407_180937_1554650675584_3.JPG
    326,8 KB · Görüntüleme: 106
Son düzenleme:
Dostum sana ulaşmak imkansız gibi bir şey. Elindeki RAMler için konuşalım yazmıştım, mail adresimi bıraktım postuma. Bakarsın...

Evet, halen satılık köşede duruyor.
Parayı denkleştirirsem mesaj atarım buraya tekrar.

Üstad kargo ücreti 10 TL falan tutuyor ve kargoyla 50 TL ye denk geliyor, miktar fazla geldi, kargo 5 TL falan tutar sandım ama değilmiş. Pazarlık yoktur demişsin ama ürünü zaten kullanmıyorsun ve eski, yap bi krallık öğrenciyim para zor elime geçiyor.

Son düzenleme:
Bende öğrenciyim nerdeyse her şeyimi çalışarak ve biriktirip aldım, alıyorum bu benim için bir bahane değil dostum. Kargo benden olcak şekilde 45TL'ye satarım bu ikiliyi. Eğer Isparta içi tanıdık vs. varsa elden teslim sağlarım.
Uyarsa ali09mecit@gmail.com mail yollarsın cevapsız bırakmam.

Önümüzdeki haftaya kadar mesaj atarım. Buradan veya mailiniz aracılığıyla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…