Logitech G300S mousem var mousepad üzerinde yavaş hareket ediyor. Oyunlarda mouse hareket bile ettiremiyorum. Sağa döndüreceğim ama bayağı çaba sarf etmem gerek. 1000 DPI yaptım ama nafile. Hatta 1500 yaptım nedense mousepad üzerinde böyle bir sorun yaşıyorum. İki tane mousepad denedim ikisi de aynı şeyi yaptı. Acaba mouse mousepadle uyumlu mu değil?
Yazdığımı dikkatlı oku yüklü zaten hepsini denedim ben sağ sola oyunda çevirirken yapıyor sadece mousepad üzerinde oluyor bu olay ani yavaşlama oluyoryr.
Yazdığını tekrar okudum fakat yazılım yüklü yazmamışsın lütfen biraz saygılı olun, ayrıca 1500 DPI'a yükselttim yazmışsınız fakat 2500 DPI destekliyor bunu bildiğim için yazılımı indirip denemenizi önerdim, madem sorun mousepad üzerinde oluyorsa mousepad kullanmayın, iyi forumlar.
Programı üzerinden kalibrasyonu yok mu? Logitech Gaming Software'de böyle bir ayar olacaktı; yaptın mı bu işle mi? Aynı Mousepad'de başka mouse deneme şansın var mı? Aynı mousu başka Pad'da deneme şansın var mı?
Programı üzerinden kalibrasyonu yok mu? Logitech Gaming Software'de böyle bir ayar olacaktı; yaptın mı bu işle mi? Aynı Mousepad'de başka mouse deneme şansın var mı? Aynı mousu başka Pad'da deneme şansın var mı?