Logitech G300s Nasıldır ?

SezerY

Hectopat
Daha fazla  
Logitech g300s almayı düşünüyorum. Şu anki mouse'um Microsoft'un Wireless Mobile Mouse 1000 mouse'dan çok memnunum çok uzun zaman kullandım. Ama benim için birazcık olsa da yetersiz kalıyor internette baktığımda G300s'in tepki sürwesi 1 milisaniye imiş bir FPS shooter oyuncusu olarak benim için çok güzel bir haber ancak aklımda birkaç soru işareti vardı. İnternete baktım bununla ilgili videolar var. Herkes güzel diyor zaten logitechin uzun ömürlü ekipmaları var ama daha önce hiç logitech mouse'um olmamıştı bu yüzden aklımda bir fikir yoktu o yüzden buraya danışmaya geldim sizce mouse nasıl, güzel mi? Oynanışı nasıl kullananlar varsa veya önceden kullanmış olanlar cevap veririse sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Dayanıklılığı iyi ancak kötü yanı mouse küçük elin normal ya da büyükse muhtemelen mouse elinde kaybolur yani rahat edemezsin. Küçük ellere sahip olmama rağmen zaman zaman benim bile elim rahat etmeyebiliyor. Hafif bir mouse haberin olsun.

Şuanda kullanıyorum gayet memnunum dpi ayarları ışıklandırma ayarları hoşuma gidiyor. Her oyunda farklı dpi kullanmanızı oneririm. Gayet dayanıklı görünüş olarak hoca sağlak ve solaklar için farketmiyor. Standart ve sade bir oyuncu mouseu. Ben sürekli oyun oynamiyorum günde 1-2saat anca. O yüzden aldım yarı oyuncu mouse u denebilir. Eli çabuk terletmiyor. Elime tam oturuyor zaten alışırsanız rahat edersiniz.

Benim bilgisayarım dizüstü bilgisayar ve masam dar kablo uzun geliyor ne yapmalıyım ? Ve kablolu olduğu için sanki el hareketlerimi kısıtlıyor gibi geliyor .

elin buyuk ise fazla onermem eli buyukler için fazla rahatsiz edici bir mouse bence

Eğer fps tarzı oyunlar oynamıyorsan sana ideal bir mousedir. Üzerinde bir çok makro tuşu var. Ve elin küçükse tam sana göre bir mousedir.

Elin küçük ise iyi bir mouse kullanabilirsin. Kullandığım süre içerisinde en memnun olduğum ucuz mouse olduğunu söyleyebilirim.

4 yıl kullandım 5. yıla girerken bozuldu, kesinlikle al derim çünkü oyunlarda dpi sorunu hiç yok gayet hızlı tepki veriyor. Kaliteli ve tuşları çok kullanışlı.

Bloody V7MA almalısın bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…