Logitech G300S Otomatik Renk Değişimi ve Makro Çalışmama Sorunu

akaymucahit

Kilopat
Daha fazla  
1-2 hafta önce internetten Logitech G300s mouse aldım, mouse gayet güzel memnunum ama şöyle bi sorun var;
Logitech Gaming Software indirdim, macro ayarlarını yaptım hiçbir problem yoktu başta ama yaklaşık 10 dakika falan Knight Online oynadıktan sonra logitech gaming sofware'den seçtiğim 3 farklı mouse renginden çıkıyor, atıyorum ben sarı, kırmız, beyaz seçtiysem renk kendiliğinden maviye geçiyor ve macro yapmıyor (kesinlikle mod değiştirme tuşuna basmıyorum.) Ardından Alt+Tab yaptığımda renk ve macro kendisine geliyor ama yaklaşık 10 dakika sonra aynı durum söz konusu oluyor, sorunu denemek için CS:GO'da da denedim yine aynısı oluyor, yaşayan çözümü bilenlerden yanıt bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
LGS oyunlara girince otomatik olarak profil değiştiriyor. Neden diyeceksiniz, bilemiyorum. Tuşlardan birine profil değiştirme özelliğini atarsanız oyun içinde renk seçeneğini normal haline getirebilirsiniz.

Söylediğiniz yöntemi denedim işe yaramadı. Sorunun nedenini anladım. Knight ve CS:GO için iki farklı profil oluşturmuştum LGS'de, misal CS:GO'dayken kendiliğinden Knight profiline geçiş yapıyor. Bu durumu nasıl çözücem bilen varmı?

Sorun hala devam ediyor. Yardımcı olabilicek birileri yokmu acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…