4 463895 Kilopat Katılım 26 Mayıs 2021 Mesajlar 3.506 Makaleler 7 Çözümler 35 Yer İstanbul 30 Temmuz 2021 #11 rahs dedi: ikisi arasından bir seçim yapsaydınız hangisini seçerdiniz razer gerçekten hoş duruyor evet ellerim orta derece o yüzden logitech g300s gibi mouseleri tercih ediyorum razer hoş duruyor düşüneceğim teşekkür ederim Genişletmek için tıkla... Benim G300s kronik sorunlu çıktı, ben de Viper Mini almaya karar verdim. Elim orta, hoşuma gitti.
rahs dedi: ikisi arasından bir seçim yapsaydınız hangisini seçerdiniz razer gerçekten hoş duruyor evet ellerim orta derece o yüzden logitech g300s gibi mouseleri tercih ediyorum razer hoş duruyor düşüneceğim teşekkür ederim Genişletmek için tıkla... Benim G300s kronik sorunlu çıktı, ben de Viper Mini almaya karar verdim. Elim orta, hoşuma gitti.
Liberte Sergen Kilopat Katılım 18 Şubat 2021 Mesajlar 9.085 Makaleler 16 Çözümler 29 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 30 Temmuz 2021 #12 rahs dedi: İkisi arasından bir seçim yapsaydınız hangisini seçerdiniz Razer gerçekten hoş duruyor Genişletmek için tıkla... Ben Viper Mini seçerdim.
rahs dedi: İkisi arasından bir seçim yapsaydınız hangisini seçerdiniz Razer gerçekten hoş duruyor Genişletmek için tıkla... Ben Viper Mini seçerdim.