Logitech G300S Sağ Tuş Çalışmama Sorunu

• Konuyu başlatan Salsa
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 10
  • Görüntüleme 2.169
Yer
Blackhole
Daha fazla  
Son zamanlarda mouse'un sağ tuşu tutukluluk yapıyordu mouse'ta sıkıntı vardır diye aldırmadım fakat daha sonraları kabak tadı verdiğinden dolayı başka mouse taktım ve onu denedim. Taktığım mouse sıkıntısız çalışan bir mouse iken PC'ye taktığım andan itibaren ne sağ tuş çalıştı, ned e mouse'un tekerleği. Daha sonraları asıl mouse'u taktım bu sefer onun sağ tuşu hiç çalışmıyor denecek kadar tutukluluk yaptı. Sizce sorun ne? Mouse'un driver'larından dolayıdır diye düşünüyorum.
Bu arada mouse Logitech G300S.

Son düzenleyen: Moderatör:
Son zamanlarda mouse'un sağ tuşu tutukluluk yapıyordu mouse'ta sıkıntı vardır diye aldırmadım fakat daha sonraları kabak tadı verdiğinden dolayı başka mouse taktım ve onu denedim. Taktığım mouse sıkıntısız çalışan bir mouse iken PC'ye taktığım andan itibaren ne sağ tuş çalıştı, ned e mouse'un tekerleği. Daha sonraları asıl mouse'u taktım bu sefer onun sağ tuşu hiç çalışmıyor denecek kadar tutukluluk yaptı. Sizce sorun ne? Mouse'un driver'larından dolayıdır diye düşünüyorum.
Bu arada mouse Logitech G300S.
driverleri kaldırıp başka bir mouse ile dene olmaz ise format amca

driverleri kaldırıp başka bir mouse ile dene olmaz ise format amca
İlerde yeni bir bilgisayar alacağım için kafaya takmadım çünkü kendi kendine oldu bu olay, daha sonraları PC'den dolayı olduğu kararına vardım o yüzden kafaya takmayıp PC almanın zamanını bekledim. Süpürgeyle tekerlek kısmından temizledim bir süre boyunca, şimdilik sağ tık sorunların da %60 azalma var tabi arada kanser edip mouseye yumruk atma isteği doğurtmuyor değil

Garantiye gönderin bendeki de dahil g300s'ler de böyle sorunlar kronik olarak var.
2 yıllık garantisi bitti. 2016 yılın da almıştım, garantisi olsa bile faturası ortada yok zaten, gittiği yere kadar gideceğiz artık daha sonraları steelseries veya zowie marka mouse almak istiyorum, umarım onlarda da bu saçma sıkıntıları yaşamam.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı