Logitech G300s Sensör Bozukluğu

Makaleler
9
Daha fazla  
Profil Kapağı
1522594034
Merhabalar.

2 gün önce emektarım MSI mouse bozuldu maalesef. Ben de çok bütçe ayırmamak kaydı ile yeni mouse almayı planladım. İlk aklıma gelen ürün Logitech G300s oldu.
Hemen Vatan Bilgisayar'a gidip aldım bir tane. Bilgisayarıma taktığımda beynimden vurulmuşa döndüm.
Mouse yerden 1 cm kaldırsan dahi optik algılayıcılar çalışıyor imleç hareket ediyor ve titriyordu.
Yüksek beklentim olan Logitech mouse nasıl böyle olabilirdi? Driver ve Logitech programlarını yükledim birçok ayar denedim anca nafile hiçbir şekilde geçmedi. Google'da küçük bir "G300s shaking" ile onlarca açılmış konu buldum, hepsi aynı sebepten şikayetçiydiler.

Daha sonra Vatan Bilgisayar'a gittim ürün iadesi istedim ancak maalesef kupon verdiler tabii ki. Bu arada da birkaç adet G300s denettirdim. Hepsinde de aynı sorun ortaya çıktı. Tabii çalışanlar bunun sorun olduğundan habersizler. "Mouse yapısı böyle"
Bu arada yabancı bir arkadaşımda aynı mouse var ve onda böyle bir sorun olmadığını söyledi. Türkiye'ye gönderilenlerin nesi var?
@Xurmirac siz de konu açmışsınız bununla ilgili. Tavsiyem iade etmenizdir, mouse içini açıp sensörü 1-2 cm yukarı çekmediğiniz sürece bu sorunu çözemezsiniz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bende Vatandan G300s aldım gayet memnunum bir sıkıntı çıkartmadı. Hepsinin bozuk çıkması ayrı bir garip.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı