Logitech G300S Takılma Sorunu

BlackDagger

Kilopat
Daha fazla  
Merhaba, ben yaklaşık 3 gün önce Logitech G300S Gaming Mouse aldım ama sürekli tıklarken takılıyor. Ne yapmam lazım ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hayır öyle değil yani tıklama duruyor ben tıklamaya devam ediyorum ama tıklaması takılıyor.

Lütfen sorunu çözen yok mu ? Çıldırıyorum tıklarken takılınca ve sürekli takılıyor.

Yani ben şunu farkettim minecraft 1.8- version'larında oynarken öyle bi özellik yapmışlar tıklarken takılıyor.Ben jitter click yapıyorum ama sürekli takılıyor.

Eğer bi kere bastığında durmadan basıyorsa bu yazılım değil mousede oluşan bir problem.
Fakat sadece Minecraft'ta oluyorsa ayarlarını kontrol etmeni tavsiye ederim ben onun ayarlarından birşey bilmiyorum ve oynamadım.
Bendede G300S var ve hiçbir sorun yaşamadım eğer minecraft dışındada oluyorsa iade veya değişim yapmanı tavsiye ederim.
Takılmayı telefonla felan videoya çek orda aldığın yere göster.

Ya anlamıyomusunuz bug oluyo ondan takılıyo mouse ile bi alakası yok ben size bunun çözümünü soruyorum .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…