Logitech G300s vs A4 Tech Bloody V3

Bahadır1907

Kilopat
Daha fazla  
Arkadaşlar bu iki mouse arasında kaldım. Logitech g300s kullanan bir arkadaşım var mouse küçük diyor. Tersine bende mouse elime tam otursun istiyorum. Şuan Everest sgm x7 kullanıyorum. Bu mouse elime tam oturuyor fakat ağır gelmeye başladı. O yüzden yeni bir mouse almak istiyorum. Bu ikisinden hangisini önerirsiniz? Veya bu iki mouse haricinde önerebileceğiniz mouse varmı? Bütçe max 100 TL. Şimdiden teşekkürler.

Evet ben kullanıyorum biraz küçük kalıyor, ancak alıştıktan sonra sıkıntı çekmedim. Bütçem 100 tl demişsiniz ancak ben yine de söyleyeyim G502 kullandım geçen gün, elime tam oturdu ve aşırı derecede rahattı, bütçenizi yükseltecek olursanız bakmanızı tavsiye ederim.

Everest DLM-500 Öneririm fiyatı 100 TL civarı. Şahsen kullanıyorum, gayet memnunum.

Nedenini bilmeden Türkçe kurallarına uymayan mesaj adı altında 1 günlük ban yedim. O yüzden cevap veremedim kusura bakmayın. Arkadaşlar karar verdim G300s alıyorum. En yakın zamanda alacağım.

Dostum Everest alma. Bu konuyu derinlemesine araştırdım ve Everest markasının neredeyse hiç bir ürünün iyi olmadığını anladım. G300S alabilirsin. Sağlam bir mouse.

Tecrübe sahibi olarak söylüyorum. G300s maus alalı yaklaşık 1 yıl oldu. Daha o günden bu güne hiç bir sıkıntı yaşamadım , gerçekten kullanirken kaliteli olduğunu anliyorsun. Oyun oynarken elim stres ten terliyor bazen ama maus elimden kaymiyor sagda ve solda deri gibi birsey var elini hem terden kaydirmiyor hemde az terletiyor. Mausu defalarca yere düşürdüm defalarda sinirlendigimde mausa vurdum ama hiç birsey olamadi gercek iyi bir maus. Oyundayken kendine gore mausu programliya biliyorsun maustaki tuslara komutta atiya bilirsin. G300s almamı kesinlikle tavsiye ederim. Eğer istersen SS atabilirim.

Ben 2 yıl önce g300 almıştım. Gayet memnundum fakat aldıktan 1 yıl sonra bozuldu, servise 2 3 kere gitti geldi. Yapamadılar ve para iadesi çıktı şu an bloody v7ma kullanıyorum. Cidden çok daha iyi. G300s ve Bloody V3 ü bilmem ama. Ben bloody diyorum.

Para iadesi mi? Inanılmaz nasil oluyor boyle bir şey, yapamasalar bile yenisini gonderirler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam sana zahmet bir mouse nin fotoğrafını birde elindeki halini atabilirsen çok sevinirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…