Logitech G300S vs Bloody V7M71

u7uk

Hectopat
Logitech G300S ve Bloody V7M71 oyuncu fareleri arasında kararsız kaldım. Makro özelliğini kullanmak istiyorum hangisi daha elverişlidir daha kalitelidir yazar mısınız? Ve sizce hangisini seçmeliyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Logitech G300S ve Bloody V7M71 oyuncu fareleri arasında kararsız kaldım. Makro özelliğini kullanmak istiyorum hangisi daha elverişlidir daha kalitelidir yazar mısınız? Ve sizce hangisini seçmeliyim?

Bloody'nin programı 10 dolar. Kesinlikle Logitech derim müşteri hizmetleri de çok iyi 5 yıldır kullanıyorum. 2. yıldan sonra kablosu bozuldu 2-3 kez, şarj aleti kablosu taktık kullanıyoruz. Bir de çift tıklama sorunu oluşuyor onunda içini açarak dizeltebiliyorsun. Tavsiyem kablosunu masanın falan kenarına denk getirmeyinki kablosu bozulmasın.

4 Yıldır G300s kullanıyorum şuan çift tıklama sorunu başladı ve değiştireceğim, sağ ve sol el için çok uygun bir fare. Tek sorunu belirli bir zaman sonra çift tıklamaya başlıyor normalde bu tarz oyun oynamak için tasarlanmış farelerin 4 yıl yarı yolda bırakmaması bence başarılı olduğu anlamına gelir.
Makro tuşlarıda gayet iyi başka olumsuz bir tarafınıda görmedim.

Evet şu an bende de var o sorun. Ama tamirde oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…