Logitech G300s vs Claws Nexus Air V1

brocklesnar

Megapat
Daha fazla  
Merhaba. Yaklasik 3 yıldır Logitech G300s marka fare kullanıyorum. Yeni bir fare almaya karar verdim. Almışken kablosuz olsun diye düşünüyorum. Claws nexus Air V1 modeli 750 TL'ye buldum. Sizce alınmalı mı? İki fare arasında fark var mı? Veya önerebileceginiz ürün var mı? Bütçe 1000 TL.

IPS değeri çok düşük değil mi 100 IPS değeri güncel olarak FPS oyunlarda ani dönüşlerde sıkıntı yapar tam algılamaz taklır bence biraz daha araştırın.

150-200 IPS öneriliyor genelde ama bilemedim. Bilgisi olan biri yardımcı olursa iyi olur.

3325 kötü. Bütçe 1K ise önerim Delux m600.

Hocam bende bu mauseyi alcaktım beyazı renk atarmı bütçe 750 tl.

150-200 IPS öneriliyor genelde ama bilemedim. Bilgisi olan biri yardımcı olursa iyi olur.
Akışta hiç sorun yaşamadım bu zamana kadar eğer bu tarz bir düşüncen varsa kablolu deneyebilirsin marka yeni ama kaliteli ürünleri var ufak ufak benim sistemimi ele geçiriyorlar

Akışta hiç sorun yaşamadım bu zamana kadar eğer bu tarz bir düşüncen varsa kablolu deneyebilirsin marka yeni ama kaliteli ürünleri var ufak ufak benim sistemimi ele geçiriyorlar.

Kanka bir de 92 gram ya hafif bir mouse kullanıyorsan sakın geçme ama sıkıntı etmem diyorsan alabilirsin 55 gram mouse kullanıyorum ve bayağı fark eder.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…