Logitech G300s vs. G102

Bütçe
En Ucuz (150 - 200)
Yer
Bilmiyorum
Daha fazla  
Normalde BİM'e çarşamba günü gelen SteelSeries Rival 3 Mouse'dan alacaktım fakat çok çabuk herkes aldığı için bir de fiyatı 350TL olduğu için biraz daha ucuz bir şey arıyorum. Aklımda ilk olarak Logitech G300s var, çünkü baktığımda Arenapark'taki Migros'ta fiyatı 219TL Amazon'da ise 154TL. G102 ise DPI olarak çok iyi fakat onun fiyatı ilginçtir ki MediaMarkt'ta 150TL, Amazon'da ise 180TL. O yüzden kararsız kaldım, sizce hangisi daha iyi? G300s mi G102 mi?

Kullanmayan arkadaşların kronik sorunlu diye yorum yapması beni üzüyor, 4 yıldır G300S kullanıcısıyım bir kere bile servise göndermedim aktif olarak FPS oyunlarında kullanıyorum. Elin küçük ise G300s alabilirsin eline güzel oturuyor estetik bir duruşu var, DPI ayarı 2500de kullanıyorum bana günlük kullanımda yeterli geliyor oyunlarda ise oyun içi hassasiyeti düşükte oynuyorum alıştığım için. Ayrıca üstündeki makroları çok işime yarıyor bunny makrosu, awp makrosu, reload makrosu gibi makroları kullanıyorum. G102de sadece başparmağın ile makro tuşunu kullanabiliyorsun, seçim senin dostum hangisi kafana yatıyorsa onu satın al.

Ne kronik sorunu vardı? Eskiden 2-3 yıl kadar kullanmıştım da fena değil gibiydi.

Ne kronik sorunu vardı? Eskiden 2-3 yıl kadar kullanmıştım da fena değil gibiydi.
Prodigy modelde çift tıklama sorunu var hocam, hem G102, hem G203'ün Lightsync modelinde bu sorunu çözdüler ve her tarafı kaplayan ışık koydular. Kısacası revize ettiler.

Prodigy modelde çift tıklama sorunu var hocam, hem G102, hem G203'ün Lightsync modelinde bu sorunu çözdüler ve her tarafı kaplayan ışık koydular. Kısacası revize ettiler.
Ben de 1 yıl 7-8 ay kadar kullandıktan sonra o sorunu yaşamıştım ama garantiye gönderdiğimde çözmüşlerdi, sonrasında 1-1.5 yıl kadar tekrar kullandım, en azından garanti sıkıntı çıkarmıyor o konuda, G102 tercih etmek her türlü daha mantıklı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…