H Halil koç Decapat Katılım 20 Ekim 2018 Mesajlar 27 2 Ağustos 2019 #1 Arkadaşlar mouse alacağım biraz araştırdım. Bu üçü arasında kaldım. Tavsiye verirseniz sevinirim. Son düzenleyen: Moderatör: 2 Ağustos 2019
Sylveon Petapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 8 Temmuz 2017 Mesajlar 21.895 Makaleler 7 Çözümler 50 Yer Kalos Region 2 Ağustos 2019 #2 Corsair Harpoon RGB en iyi tercih olucaktır. Corsair Harpoon RGB yaklaşık iki yıldır kullanıyorum memnunum sıkıntısını görmedim kullananlarda memnun ve yaptığım inceleme.
Corsair Harpoon RGB en iyi tercih olucaktır. Corsair Harpoon RGB yaklaşık iki yıldır kullanıyorum memnunum sıkıntısını görmedim kullananlarda memnun ve yaptığım inceleme.
K KuroiSora Kilopat Katılım 19 Temmuz 2019 Mesajlar 38 5 Ağustos 2019 #3 Ben o 3'ü arasından Logitech G300 derim, tabii ki sizin kararınız ama Logitech kaliteli bence. Sylveon dedi: Corsair Harpoon RGB en iyi tercih olucaktır. Corsair Harpoon RGB yaklaşık iki yıldır kullanıyorum memnunum sıkıntısını görmedim kullananlarda memnun ve yaptığım inceleme. Genişletmek için tıkla... Abi sen bana da o mouse önermiştin başka mouse önerilerinde de çoğu kişiye bunu önermişsin. Son düzenleme: 5 Ağustos 2019
Ben o 3'ü arasından Logitech G300 derim, tabii ki sizin kararınız ama Logitech kaliteli bence. Sylveon dedi: Corsair Harpoon RGB en iyi tercih olucaktır. Corsair Harpoon RGB yaklaşık iki yıldır kullanıyorum memnunum sıkıntısını görmedim kullananlarda memnun ve yaptığım inceleme. Genişletmek için tıkla... Abi sen bana da o mouse önermiştin başka mouse önerilerinde de çoğu kişiye bunu önermişsin.
Alperen Özdemir Megapat Katılım 6 Temmuz 2016 Mesajlar 607 Makaleler 1 Çözümler 3 Yer Denizli Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek - 21 Ağustos 2019 #4 klavyehunter dedi: Ben o 3'ü arasından Logitech G300 derim, tabii ki sizin kararınız ama Logitech kaliteli bence. Abi sen bana da o mouse önermiştin başka mouse önerilerinde de çoğu kişiye bunu önermişsin. Genişletmek için tıkla... Hocam Logitech kalitesi zaten tartışılmaz ama G300 gerçekten rezil bir mouse. Kendi tecrübem ile sabit. Ben olsam Pusat veya MSI alırdım.
klavyehunter dedi: Ben o 3'ü arasından Logitech G300 derim, tabii ki sizin kararınız ama Logitech kaliteli bence. Abi sen bana da o mouse önermiştin başka mouse önerilerinde de çoğu kişiye bunu önermişsin. Genişletmek için tıkla... Hocam Logitech kalitesi zaten tartışılmaz ama G300 gerçekten rezil bir mouse. Kendi tecrübem ile sabit. Ben olsam Pusat veya MSI alırdım.