Logitech G300s vs Razer Deathadder Essential

babypluto

Hectopat
Arkadaşlar iyi akşamlar. Öncelikle iki mouse’u da kullandım, ikisinin tecrübesi de şu şekilde oldu:
G300s kendi evimde 6-7 ay kullandım, kronik sağ tıklama vb. bahsedilen sorunlar olmadı. Gayet sapasağlam bir mouse’du.
Deathadder arkadaşımın evinde 1 gün falan kullanmışımdır (o satın alalı da 3 ay falan olmuştur), sol ve sağ taraftaki yapışkanlı ped kısmı yerinden oynamıştı aşırı rahatsız ediyordu. Onun harici klik şu bu tarzı bir kötü tecrübem yok. Hem yazılım hem kullanış açısından, ve daha yeni olduğundan Deathadder önerilmiş, sizin öneriniz nedir?

Palm grip kullanıcısıyım. G300s elime biraz küçük fakat aşırı kullanışlı geldi. Deathadder ise daha ağır ve daha smooth. Makro kullanımının çok meraklısı değilim.

350 TL civarında bir bütçem var hocam. Sanırım bu bütçeye saydığım bu iki isim f/p ürünü
Değil emin olun. Benim tavsiyem Viper mini almanız.

Rival serisi beş para etmez. Gereksiz ağır, ergonomi yok, build kalitesi kötü, sensör kötü.
G300s kullanamayan, küçük gelen birisi nasıl Viper Mini, Deathadder v2 Mini kullansın?
G102 arkadaşın tutuşuna ve kullandığı micelara bakılırsa uygun değil. Egg-shape micelar herkes için uygun değildir.
Asus ve Corsair'e girmiyorum bile. Çok premium ürünler dışında ki onlar bile bana göre gereksiz pahalı ve performans için özellikle FPS için uygun değil.

Giriş seviyesi olarak alınabilir:https://www.hepsiburada.com/delux-m...h-pmw3327-p-HBCV000013XAD9?magaza=ConnectGame

Bu bütçede alabileceğiniz en iyi sensör ve malzeme kalitesi budur. Daha fazlasını hiçbir yerde bulamazsınız o yüzden tavsiyem ya bütçe artırın ya da alabildiğinizin en iyisini alıp daha iyi bir model yükseltene kadar kullanın. Bu demek değil ki bu model sizi sırf fiyatı uygun diye üzecek, asla.

Ayrıyetten 2.el garantili Pulsefire Haste alabilirsiniz, bulamazsanız Model O, D olabilir.

Sıfır fiyatı ile yarı yarıya:

Hocam 500 TL civarına ne önerirsiniz? FPS oynuyorum genelde.

Şu an Pulsefire Haste 459TL Amazon Prime özel fiyat. Kaçırma derim.
Gördüm onu da benim ellerim çok terliyor ve bizim evde de çok toz oluyor delikli fare kullanmak kötü olur diye düşünüyorum.

Gördüm onu da benim ellerim çok terliyor ve bizim evde de çok toz oluyor delikli fare kullanmak kötü olur diye düşünüyorum.
Hiçbir şey olmaz. Ayrıca yapı kalitesi çok terletmiyor. Benimde terler normalde fakat Haste ile oyun oynarken ellerimi sildiğimi bile hatırlamıyorum.

Hiçbir şey olmaz. Ayrıca yapı kalitesi çok terletmiyor. Benimde terler normalde fakat Haste ile oyun oynarken ellerimi sildiğimi bile hatırlamıyorum.
Bu mesajdan önce sipariş verdim hazır indirimdeyken. Amazon dışında 600'den fazlaya satılıyor. Araştırdım iç yüzeyinin üstünde pastik tabaka varmış sanırım, switchler de toz geçirmezmiş. Bunlara güvenerek sipariş verdim. Artık kullanıp bakacağım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…