350 TL civarında bir bütçem var hocam. Sanırım bu bütçeye saydığım bu iki isim f/p ürünüİkisi de çöp. G300s çöp kovası. Bütçe verin daha iyilerini önerelim.
Değil emin olun. Benim tavsiyem Viper mini almanız.350 TL civarında bir bütçem var hocam. Sanırım bu bütçeye saydığım bu iki isim f/p ürünü
Rival serisi beş para etmez. Gereksiz ağır, ergonomi yok, build kalitesi kötü, sensör kötü.Değil emin olun. Benim tavsiyem Viper mini almanız.
SteelSeries Rival 3 RGB Ergonomik Optik Kablolu Oyuncu Mouse Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz SteelSeries Rival 3 RGB Ergonomik Optik Kablolu Oyuncu Mouse fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! SteelSeries Rival 3 RGB Ergonomik Optik Kablolu Oyuncu Mouse özelliklerini incele, 799,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com Razer DeathAdder V2 Mini RZ01-03340100-R3M1 RGB Optik Kablolu Oyuncu Mouse Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Razer DeathAdder V2 Mini RZ01-03340100-R3M1 RGB Optik Kablolu Oyuncu Mouse fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Razer DeathAdder V2 Mini RZ01-03340100-R3M1 RGB Optik Kablolu Oyuncu Mouse özelliklerini incele, 1.810,66 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com Logitech G102 Lightsync Kablolu Optik Oyuncu Mouse Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Logitech G102 Lightsync Kablolu Optik Oyuncu Mouse fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Logitech G102 Lightsync Kablolu Optik Oyuncu Mouse özelliklerini incele, 399,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com Razer Viper Mini Kablolu Optik Oyuncu Mouse Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Razer Viper Mini Kablolu Optik Oyuncu Mouse fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Razer Viper Mini Kablolu Optik Oyuncu Mouse özelliklerini incele, 2.499,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com Asus TUF Gaming M3 RGB Optik Kablolu Oyuncu Mouse Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Asus TUF Gaming M3 RGB Optik Kablolu Oyuncu Mouse fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Asus TUF Gaming M3 RGB Optik Kablolu Oyuncu Mouse özelliklerini incele, 1.751,40 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com Corsair Katar Pro XT CH-930C111-EU Kablolu Optik Oyuncu Mouse Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Corsair Katar Pro XT CH-930C111-EU Kablolu Optik Oyuncu Mouse fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Corsair Katar Pro XT CH-930C111-EU Kablolu Optik Oyuncu Mouse özelliklerini incele, 710,67 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Hocam 500 TL civarına ne önerirsiniz? FPS oynuyorum genelde.Rival serisi beş para etmez. Gereksiz ağır, ergonomi yok, build kalitesi kötü, sensör kötü.
G300s kullanamayan, küçük gelen birisi nasıl Viper Mini, Deathadder v2 Mini kullansın?
G102 arkadaşın tutuşuna ve kullandığı micelara bakılırsa uygun değil. Egg-shape micelar herkes için uygun değildir.
Asus ve Corsair'e girmiyorum bile. Çok premium ürünler dışında ki onlar bile bana göre gereksiz pahalı ve performans için özellikle FPS için uygun değil.
Giriş seviyesi olarak alınabilir:https://www.hepsiburada.com/delux-m...h-pmw3327-p-HBCV000013XAD9?magaza=ConnectGame
Bu bütçede alabileceğiniz en iyi sensör ve malzeme kalitesi budur. Daha fazlasını hiçbir yerde bulamazsınız o yüzden tavsiyem ya bütçe artırın ya da alabildiğinizin en iyisini alıp daha iyi bir model yükseltene kadar kullanın. Bu demek değil ki bu model sizi sırf fiyatı uygun diye üzecek, asla.
Ayrıyetten 2.el garantili Pulsefire Haste alabilirsiniz, bulamazsanız Model O, D olabilir.
Sıfır fiyatı ile yarı yarıya:
Şu an Pulsefire Haste 459TL Amazon Prime özel fiyat. Kaçırma derim.Hocam 500 TL civarına ne önerirsiniz? FPS oynuyorum genelde.
Gördüm onu da benim ellerim çok terliyor ve bizim evde de çok toz oluyor delikli fare kullanmak kötü olur diye düşünüyorum.Şu an Pulsefire Haste 459TL Amazon Prime özel fiyat. Kaçırma derim.
Hiçbir şey olmaz. Ayrıca yapı kalitesi çok terletmiyor. Benimde terler normalde fakat Haste ile oyun oynarken ellerimi sildiğimi bile hatırlamıyorum.Gördüm onu da benim ellerim çok terliyor ve bizim evde de çok toz oluyor delikli fare kullanmak kötü olur diye düşünüyorum.
Bu mesajdan önce sipariş verdim hazır indirimdeyken. Amazon dışında 600'den fazlaya satılıyor. Araştırdım iç yüzeyinin üstünde pastik tabaka varmış sanırım, switchler de toz geçirmezmiş. Bunlara güvenerek sipariş verdim. Artık kullanıp bakacağım.Hiçbir şey olmaz. Ayrıca yapı kalitesi çok terletmiyor. Benimde terler normalde fakat Haste ile oyun oynarken ellerimi sildiğimi bile hatırlamıyorum.