Merhaba technopat takipçileri. 1 ay temiz kullandığım Logitech G300s mouseumu satıyorum.
Ürünün fatura,garanti ve kutusu adıma ve mevcuttur. Hiçbir yerinde darbe, çizik vesaire yoktur.
Resimlerde görüldüğü gibi tertemizdir. İzmir içi elden de satabilirim ki görmüş olursunuz içiniz rahat eder. Dışarıdan alacak arkadaşlar için kargo alıcıya aittir. Alacak arkadaşa şimdiden hayırlı olsun..
100 TL'ye mouse önerisi konusu açmıştım. Bana bu mouse önerdiler. Teknosa da 95 TL fiyatı mouse nasıl? problem var mı? macro var mı? Belki alabilirim 60 TL iyi fiyat.
100 TL'ye mouse önerisi konusu açmıştım. Bana bu mouse önerdiler. Teknosa da 95 TL fiyatı mouse nasıl? problem var mı? macro var mı? Belki alabilirim 60 TL iyi fiyat.
Problem yok ama macro var.İnternette araştırma yaparsanız daha detaylı görüceksiniz zaten.Fiyat iyi nakit ihtiyacım var çünkü. Benimde çok istediğim bir maus tu
Araştırdım çoğu mağazalarda fiyatı 100 TL üstü veya altı sattığınız fiyat gayet güzel. Fakat kararsızım. Başka mouse da önerdiler bakacağım artık. 100 TL Oyuncu Mouse Önerisi
Araştırdım çoğu mağazalarda fiyatı 100 TL üstü veya altı sattığınız fiyat gayet güzel. Fakat kararsızım. başka mouse da önerdiler bakacağım artık. 100 TL Oyuncu Mouse Önerisi
Bundan önce Bloody v3 kullandım pek beğenmedim yani bloody serileri sıkıntılı oluyor genelde sattım onuda. Tavsiyem Logitech'ten yana kullan hakkını G400S Olabilir G300S Olabilir bunlar geliyor aklıma zaten diğlerleri epey pahalı
Bloody v3 serisini çok önerdiler bilemiyorum. Biri iyi biri kötü diyor kime inanayım bilemedim. Logitech G400S bana göre değil bana göre G300S beğendim fakat kafam karışık Bloody v3 mü? Logitech G300S mi? çok kararsızım.
Bloody v3 serisini çok önerdiler bilemiyorum. Biri iyi biri kötü diyor kime inanayım bilemedim. Logitech G400S bana göre değil bana göre G300S beğendim fakat kafam karışık Bloody v3 mü? Logitech G300S mi? çok kararsızım.
Şu sözlerinden sonra anladım ki zevklerimiz aynı 2 mausuda kullandım. Bloody V3'ü memnun olmadığım için sattım hatta izmir içi elden satmıştım. G300S nakit ihtiyacından satıyorum aslında satma taraftarı değilim ama çünkü severek kullanıyordum bende senin gibi baya bi araştırdım macrolar kullanım süresi vesayre.
Macro olmasa oda oluır. Macro'ya gerek duymuyorum. Merak konusu sadece. Online oynadığım oyun yetkililerin'den ban yemeyelim macro için. Çünkü macro kullanmak yasak.