Ashbellen Hectopat Katılım 12 Mart 2015 Mesajlar 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Nisan 2017 #1 Her türlü oyunu oynuyorum, yeni bir fare almaya karar verdim ama araştırırken neredeyse aynı fiyata sahip 2 oyuncu faresi buldum. Daedalus Prime G302-MOBA-Gaming Mouse-Logitech Logitech G102 Prodigy Programmable RGB Gaming Mouse
Her türlü oyunu oynuyorum, yeni bir fare almaya karar verdim ama araştırırken neredeyse aynı fiyata sahip 2 oyuncu faresi buldum. Daedalus Prime G302-MOBA-Gaming Mouse-Logitech Logitech G102 Prodigy Programmable RGB Gaming Mouse
SideWinder Petapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 2 Haziran 2015 Mesajlar 14.292 Makaleler 110 Çözümler 121 5 Nisan 2017 #2 2.
Ashbellen Hectopat Katılım 12 Mart 2015 Mesajlar 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Nisan 2017 #3 Ashbellen dedi: Her türlü oyunu oynuyorum, yeni bir fare almaya karar verdim ama araştırırken neredeyse aynı fiyata sahip 2 oyuncu faresi buldum. Daedalus Prime G302-MOBA-Gaming Mouse-Logitech Logitech G102 Prodigy Programmable RGB Gaming Mouse Genişletmek için tıkla... Neden 2 olduğunu söylersen sevinirim bilgi sahibi olamak istiyorum
Ashbellen dedi: Her türlü oyunu oynuyorum, yeni bir fare almaya karar verdim ama araştırırken neredeyse aynı fiyata sahip 2 oyuncu faresi buldum. Daedalus Prime G302-MOBA-Gaming Mouse-Logitech Logitech G102 Prodigy Programmable RGB Gaming Mouse Genişletmek için tıkla... Neden 2 olduğunu söylersen sevinirim bilgi sahibi olamak istiyorum
SideWinder Petapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 2 Haziran 2015 Mesajlar 14.292 Makaleler 110 Çözümler 121 5 Nisan 2017 #4 Zira daha yeni. Her türlü oyun için tasarlanmış. RGB olması da cabası.
Barış Tolon Megapat Zamanın Tanığı Katılım 2 Ekim 2016 Mesajlar 7.566 Makaleler 10 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Nisan 2017 #5 Bence bir mağaza da iki fareyi de deneyip öyle karar vermen daha iyi olur. Zira ikisi de performans olarak seni memnun eder. Ama tasarımları farklı. Rahatlık daha önemlidir.
Bence bir mağaza da iki fareyi de deneyip öyle karar vermen daha iyi olur. Zira ikisi de performans olarak seni memnun eder. Ama tasarımları farklı. Rahatlık daha önemlidir.