Logitech G303 için skatez temini

Melih Özönder

Megapat
Daha fazla  
Kaç gündür uğraşıyorum, Logitech Support'a da email attım ama gelen cevap o kadar karışık ve resmiydi ki. Cihazımda bir sorun yok, tek istediğim altı oldukça aşınan mouseuma bir mouse feet alabilmek. Facebook sayfalarına mesaj attığımda tek tik oluyor. Mesaj iletilmiyor bile. Müşteri destek numarasını aradım sadece hatta bekletiyorlar. Cidden çaresiz kaldım, ABD sitesinde 3 dolara satılan bir şeyi benim temin etmem neden bukadar zorlaşıyor? G303 Mouse'uma mouse feet nasıl alabilirim, yardım edebilirseniz gerçekten çok sevinirim. Teşekkürler.

Skatezlerden bahsediyorsun sanırım. Bu tür şeyler Aliexpress'te satılıyor. Ya da Türkiye'den garantiye verebilirsin, değiştirirler muhtemelen.

Logitech ile nasıl iletişime geçemedin anlamadım orasını da.
Evet skatezlerden bahsediyorum. Bu tür şeylerin Aliexpress'te olduğunu biliyorum ama 30 lira verip bir buçuk ay beklemek istemedim çünkü Merter deki satış ofislerinde (müşteri destek sanıp gitmiştim :LOL:) ki bi eleman bana müşteri desteklerine ulaşabilirsen ücretsiz gönderirler demişti. Numarasını kağıda yazıp vermişti üstüne ama ben kağıdı kaybettim. En azından o numarayı bilen biri varsa yazabilirse tekrardan yine çok memnun olurum:D Logitech le iletişimi bende bilmiyorum en son arkadaşlarımdan benim için Logitechin Facebook sayfalarına yazmalarını istedim o derece :LOL:

Facebook sayfasına falan yazmana gerek yok.

Şu adrese durumu açıklayacak bir şekilde mail atın. Kısa bir süre içinde bilgilerinizi alıp geri dönüş yapıyorlar ve duruma göre ücretsiz gönderim veya değişim sağlıyorlar.

customercare@logitech.com

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı