Xeonayp Hectopat Katılım 23 Kasım 2020 Mesajlar 3.435 Makaleler 1 Çözümler 5 Yer Ankara 27 Aralık 2022 #21 Haygays dedi: Acaba Kailh mi Huano mu daha iyi olur. Genişletmek için tıkla... Kailh daha yumuşak, Huano daha sert. Seçim size kalmış. GM 8.0 denenebilir.
Haygays dedi: Acaba Kailh mi Huano mu daha iyi olur. Genişletmek için tıkla... Kailh daha yumuşak, Huano daha sert. Seçim size kalmış. GM 8.0 denenebilir.
Haygays Decapat Katılım 23 Aralık 2022 Mesajlar 43 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ocak 2023 #22 Xeonayp dedi: Kailh daha yumuşak, Huano daha sert. Seçim size kalmış. GM 8.0 denenebilir. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim kailh sipariş ettim Inflect dedi: Hangisi daha kaliteli bilemiyorum ama ben Kailh Gm 8.0 oldan switch den aldım. Hissiyat olarak orjinale çok benziyor. Genişletmek için tıkla... Aslında orijinali omron isimli bi markaymış bulunabilir mi?
Xeonayp dedi: Kailh daha yumuşak, Huano daha sert. Seçim size kalmış. GM 8.0 denenebilir. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim kailh sipariş ettim Inflect dedi: Hangisi daha kaliteli bilemiyorum ama ben Kailh Gm 8.0 oldan switch den aldım. Hissiyat olarak orjinale çok benziyor. Genişletmek için tıkla... Aslında orijinali omron isimli bi markaymış bulunabilir mi?
Xeonayp Hectopat Katılım 23 Kasım 2020 Mesajlar 3.435 Makaleler 1 Çözümler 5 Yer Ankara 3 Ocak 2023 #23 Haygays dedi: Teşekkür ederim kailh sipariş ettim Aslında orijinali omron isimli bi markaymış bulunabilir mi? Genişletmek için tıkla... G305´deki Omron 10M. GM 8.0 ile yarışamaz bile.
Haygays dedi: Teşekkür ederim kailh sipariş ettim Aslında orijinali omron isimli bi markaymış bulunabilir mi? Genişletmek için tıkla... G305´deki Omron 10M. GM 8.0 ile yarışamaz bile.