A Alper Günenç Decapat Katılım 11 Ağustos 2022 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Mayıs 2024 #1 Mouse ekranda gezerken bir anda takılıyor ve sürekli oluyor driver değiştirdim, olmadı pil değiştim olmadı. Logitech G305 yazılımını değiştim olmadı. Halıda 1 kez sürttüm ve sonra oldu bir halı bu kadar bozulmasına etki etmez diye düşünüyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 30 Mayıs 2024
Mouse ekranda gezerken bir anda takılıyor ve sürekli oluyor driver değiştirdim, olmadı pil değiştim olmadı. Logitech G305 yazılımını değiştim olmadı. Halıda 1 kez sürttüm ve sonra oldu bir halı bu kadar bozulmasına etki etmez diye düşünüyorum.
belirsizz Hectopat Katılım 4 Mayıs 2024 Mesajlar 8.389 Makaleler 3 Çözümler 20 30 Mayıs 2024 #2 Alper Günenç dedi: Mouse ekranda gezerken bir anda takılıyor ve sürekli oluyor driver değiştirdim, olmadı pil değiştim olmadı. Logitech G305 yazılımını değiştim olmadı. Halıda 1 kez sürttüm ve sonra oldu bir halı bu kadar bozulmasına etki etmez diye düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Garanti varsa gönderin sensör bozuldu muhtemelen.
Alper Günenç dedi: Mouse ekranda gezerken bir anda takılıyor ve sürekli oluyor driver değiştirdim, olmadı pil değiştim olmadı. Logitech G305 yazılımını değiştim olmadı. Halıda 1 kez sürttüm ve sonra oldu bir halı bu kadar bozulmasına etki etmez diye düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Garanti varsa gönderin sensör bozuldu muhtemelen.
A Alper Günenç Decapat Katılım 11 Ağustos 2022 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Mayıs 2024 #3 belirsizz dedi: Garanti varsa gönderin sensör bozuldu muhtemelen. Genişletmek için tıkla... ama sensör durduk yere neden bozulur darbe bile almadı
belirsizz dedi: Garanti varsa gönderin sensör bozuldu muhtemelen. Genişletmek için tıkla... ama sensör durduk yere neden bozulur darbe bile almadı
belirsizz Hectopat Katılım 4 Mayıs 2024 Mesajlar 8.389 Makaleler 3 Çözümler 20 30 Mayıs 2024 #4 Alper Günenç dedi: Ama sensör durduk yere neden bozulur darbe bile almadı. Genişletmek için tıkla... Bilgi sahibi değilim ama sensörün de bir algılama kapatisesi var, sensör incecik tüyleri algılamaya çalışınca bozulmuş olabilir.
Alper Günenç dedi: Ama sensör durduk yere neden bozulur darbe bile almadı. Genişletmek için tıkla... Bilgi sahibi değilim ama sensörün de bir algılama kapatisesi var, sensör incecik tüyleri algılamaya çalışınca bozulmuş olabilir.
tawsann Kilopat Katılım 7 Kasım 2018 Mesajlar 22 12 Haziran 2024 #5 arkdaşlar bu mousun uyku modunu kapatma yokmu konuda açtım cevap veren yok yardım edin lo