Bugün G305 aldım ve yazılımını kurdum fakat hiçbir şekilde gösteremiyorum. Hem G HUB'da ve on board Memory Manager'de gözükmüyor.
G HUB'u defalarca silip yeniden yükledim.
Aygıt yöneticisinde kendim Logitech alakalı şeyleri manuel sildim.
LGS kurdum bir işe yaramıyor.
Çoğu şeyi denedim olmuyor.
Aygıt Yöneticisinde G305 bile yazmıyor sadece fare olarak algılıyor.
logitech G G305 LIGHTSPEED 12.000 DPI Kablosuz Oyuncu Mouse, Siyah 910-005283 yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.
www.trendyol.com
Bu arada fareyi salladığımda tıkırtı sesi geliyor ve fare tekerleğini döndürürken sadece belli bir yerden geçerken sertlik hissediyorum yani 20-30 derecelik kısımda birazcık ağır dönüyor diğer kısımlar çok yumuşak hafif dönüyor.
logitech G G305 LIGHTSPEED 12.000 DPI Kablosuz Oyuncu Mouse, Siyah 910-005283 yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.
www.trendyol.com
Bu arada fareyi salladığımda tıkırtı sesi geliyor ve fare tekerleğini döndürürken sadece belli bir yerden geçerken sertlik hissediyorum yani 20-30 derecelik kısımda birazcık ağır dönüyor diğer kısımlar çok yumuşak hafif dönüyor.
www.trendyol.com