Selam, çözüm önerin için teşekkür ederim. Bende uzun süredir g305 kullanıyordum fakat hiç bir sıkıntısı yoktu. Geçenlerde setup değiştirdim ve bu sıkıntı ortaya çıktı. Tabiki bu mesajı okumadan setup ile alakası olduğunu düşünmemiştim. Logitech ile konuştum takılmaları gösterdim ve bana yeni mouse yolladılar çünkü distribütör sadece reciever'ı değiştirmekle bıraktı. Tabi ki sorun mouse'da değil fakat öyle olduğunu düşünüyordum. Velhasıl kelam yeni mouse ile da aynı sorun oluşunca bu sefer bilgisayara komple format attım çünkü denediğim yazılımsal çözümlerde bir işe yaramamıştı. Buna rağmen sorun yaşanınca adam akıllı oturup yabancı forumlar dahil bulabildiğim tüm forumlarda ki konuları okudum. Genel olarak aynı çözümler vesaire vardı. Tam buraya konu oluşturacakken önerilerde senin mesajın çıktı, herhalde yanıt vesaire olmadığı için arattığımda bulamamıştım. Okuduktan sonra anladım ki ortalama bu sorun setup değiştirince ortaya çıkmıştı. Dediğin gibi bende modemi kasanın yanına, kasayı da masanın üstüne almıştım. Modemi aşağı yere indirdim ve sorun büyük oranda çözüldü. Çok ufak tefek yapsada öyle bir takılma olmuyor. Biraz daha uğraşıp modemi daha da uzağa götüreceğim belki tamamen çözülür, veyahut yeni aldığım modemi takıp 5g yayınına geçeceğim. Hiç aklıma gelmeyecek bir çözüm gerçekten, teşekkür ederim
Logitech'e mail atıp sorunun ne olduğunu açıklayacağım, çözüm yollarına eklemelerini söyleyeceğim böylelikle başkalarına bu çözüm methodunu da sunabilirler.