rawll Hectopat Katılım 19 Nisan 2020 Mesajlar 132 Çözümler 1 6 Eylül 2021 #1 Bugün Logitech G305 aldım, yanında bir adet aparat çıktı. USB yoluyla PC'ye bağlanıyor. Tam olarak nedir bu anlayamadım.
Bugün Logitech G305 aldım, yanında bir adet aparat çıktı. USB yoluyla PC'ye bağlanıyor. Tam olarak nedir bu anlayamadım.
nazario9 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Temmuz 2019 Mesajlar 2.542 Çözümler 1 7 Eylül 2021 #2 rawll dedi: Bugün Logitech G305 aldım, yanında bir adet aparat çıktı. USB yoluyla PC'ye bağlanıyor. Tam olarak nedir bu anlayamadım. Genişletmek için tıkla... Mouse çalışması için o aparat. USB girişine takın. Başka bir aparat çıktığını hatırlamıyorum bundan harici.
rawll dedi: Bugün Logitech G305 aldım, yanında bir adet aparat çıktı. USB yoluyla PC'ye bağlanıyor. Tam olarak nedir bu anlayamadım. Genişletmek için tıkla... Mouse çalışması için o aparat. USB girişine takın. Başka bir aparat çıktığını hatırlamıyorum bundan harici.
2 221420 Kilopat Katılım 18 Temmuz 2018 Mesajlar 4.705 Çözümler 18 7 Eylül 2021 #3 Aliciyi masa ustune koyabilmen icin.
reptile Zettapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol CozulmemisSorun.dll Bulunamadı Hata Tanımayan Katılım 13 Kasım 2018 Mesajlar 20.470 Çözümler 775 7 Eylül 2021 #4 Uzatma kablosu olarak düşünebilirsiniz. Böylece alıcıyı daha da yakınlaştırabiliyorsunuz. Gerek olacağını sanmıyorum. Bendeki alıcı kasanın içinde kalmasına rağmen herhangi bir sorun yaşamıyorum.
Uzatma kablosu olarak düşünebilirsiniz. Böylece alıcıyı daha da yakınlaştırabiliyorsunuz. Gerek olacağını sanmıyorum. Bendeki alıcı kasanın içinde kalmasına rağmen herhangi bir sorun yaşamıyorum.