Logitech G305 LIGHTSPEED 429 TL

G102 gibi bunda da sağ tuş çift tıklamaya başlıyor mu?

Logitech G G213 Prodigy yanında da bu klavyeyi önerebilirim.

G102 gibi bunda da sağ tuş çift tıklamaya başlıyor mu?
G102 Kullanıcısı olarak yanıtlamak isterim ki sanırım o problem sadece 102 modellerinde oluyor. G203 kullanıyorum yaklaşık 1 sene kadar olacak sorun yaşamadım.

Ama dediğin gibi 102'de benzer bir sorun. Sol tuş çift basmaya başlamıştı.

Geçen hafta Amazondan aynı fiyata aldım, iyi ki almışım hem fiyatı uygun hem de çok çile çektiğim Hepsi burada ile uğraşmadım.

Küçük elli arkadaşlar için mükemmel bir mouse şahsen ben aldım çok ufak olduğu içim iade etmek zorunda kaldım.
Katılıyorum, Razer Viper Mini mouse aldım boyutunu öğrendiğimde kutusunu açmadan geri iade ettim. Alacak arkadaşların eli çok büyük değilse bile tutuş biçiminize göre uygun olup olmadığını araştırıp alın.

2 haftadır indirim bekliyordum şimdi indirimi kaçırdım.

Hocam ben Viper Mini kullanırken avuç içim mousepade sürtmüyordu ama bu g304/305 ürününde maalesef sürtme oluyor.

Viper Mini kullandım, çok ama çok minik geldi; mouse avucumun ortasında kayboluyordu ama bu mouse da öyle bir problem olmadı.

Alacak olan arkadaşlara tavsiyem: garantinin Logitech Türkiye resmi distribütörü tarafından verildiğine emin olun. Ben 400 TL fiyatla zoccoshop'tan satın almıştım ve ürünle ilgili yaşadığım soruna Logitech'in yetkili distribütörü bakmadı. Zoccoshop'a gönderdim. Ürün ellerine ulaşalı 36 gün oldu hala ses yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…