Merhaba arkadaşlar. Mouse sececegin fakat secemiyorum biri Logitech G305 lightspeed onerdi ben HyperX PulseFire Haste alayim diyorum. Sizce ne yapayim bu fiyat bandinda?
PulseFire Haste kullanan gormedim ama iyi diyorlar G305 IDE yeni birinden duydum ona gore alacagim.
Merhaba arkadaşlar. Mouse sececegin fakat secemiyorum biri Logitech G305 lightspeed onerdi ben HyperX PulseFire Haste alayim diyorum. Sizce ne yapayim bu fiyat bandinda?
PulseFire Haste kullanan gormedim ama iyi diyorlar G305 IDE yeni birinden duydum ona gore alacagim.
En ucuz Corsair Katar Pro XT CH-930C111-EU Kablolu Optik Oyuncu Mouse fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Corsair Katar Pro XT CH-930C111-EU Kablolu Optik Oyuncu Mouse özelliklerini incele, 710,67 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Hyperx mouseler alinmaz diyolar ekstradan v2 pro aklimda var basilisk x de ayni sekilde biride vgn dragonfly f1 pro onerdi sizce aralarindan hangisi alinir ve onereceginiz varmi
HyperX mouseler alinmaz diyorlar ekstradan V2 Pro aklimda var Basilisk X de ayni sekilde biride VGN Dragonfly F1 Pro onerdi sizce aralarindan hangisi alinir ve onereceginiz var mı?