Logitech G305 mi daha iyi yoksa VXE R1 mi?

Hocam bazı insanlar pil yeri bozuluyor diyordu.
Ben de bozulmadı. Hatta küçük pillerin takılabilmesi için adaptör bile almıştım. Yani daha hafifletmek için. Ama artık daha hafif mouse'lar yapılıyor. Neden çok eski üretilen bir mouse'u alasın ki. Şu an Temudan aldığım Ajazz AJ159 Proyu kullanıyorum. Onun da sorunu kiri çok kolay göstermesi ve yüzeyini öyle bir yapmışlar ki kir çıkmıyor

Hocam Temu hiç güvenilir gelmiyor bana ayrıca Çin markası.

Hocam Temu hiç güvenilir gelmiyor bana ayrıca Çin markası.
Yok hocam bazı ürünler iyi kaliteli olabiliyor. Ayrıca benim durum biraz kişisel başkalarında olmayabiliyor. Zaten uygun fiyata satılmıştı. Çin markası diye kötü olacak algısı çok eskilerde kaldı. Mesela Aula F75 klavye aldım. Aktif kullanıyorum mükemmel bir klavye bana göre. MCHOSE G75 Pro klavye de var onu da yedek tutuyorum. O da çok iyi. Çinli markalar gümbür gümbür geliyor. Markaların marka adı altında yüksek fiyattan sattıkları ürünlerden daha iyi ürünleri daha uygun fiyata satabiliyorlar. Bunları değerlendirmek lazım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…