Logitech G305 mi SteelSeries Rival 3 mü?

Sensei.007

Decapat
Merhaba, kablosuz fare almak istiyorum. G305 ile Rival 3 arasında çok gidip geliyorum. Hangisini önerirsiniz? Bu iki modelden bir tanesini kullanıp da sorun yaşayan var mı aramızda? Şu anda G102 ve Rival 3 kablolu ikisini de kullanmaktayım. Ama kablosuz olarak 1 adet almak istiyorum. Hangisi karar veremedim açıkçası. Yardımcı olacak varsa sevinirim.

Merhaba, daha önce G305 kullanmadım fakat G102, G203, Rival 3, Aerox 5 Wireless gibi fareler kullandım. Yerinizde olsam Rival 3 tercih ederdim, skatez performansı ile olsun yazılımıyla olsun, sensörleri ile olsun fiyatının hakkını veren bir mouse olduğunu düşünüyorum ben yaklaşık 3 sene kullandım ve gayet memnun kaldım.

G305 var bende 3.5 senedir. Çift tıklama hariç sorun çıkarmadı. 1 sene önce Switchleri de kendim alıp değiştirdim ama hereksin yapabileceği bir şey değil. Bir de ağır biraz. Onun dışında yazılım vs her şeyi iyi.

Hocam aktif olarak hem Rival 3 hem de G300s kullandım fakat Rival 3 tercihimdir.

Kablosuz olarak düşünüyorum da şarj edilemiyor değil mi mauseler ? Herhangi bir sıkıntı olmaz ise rival 3 wireless düşünüyorum. Çift tıklama benim için büyük problem olur açıkçası. Şuanda benim için Rival 3 Wireless bir adım önde gibi G305'e kıyasla.

Bütçe, el boyutu ve tutuş şekli verirsen yardımcı olurum.

Rival 3 lod ve scrool sorunlu

Son düzenleme:
Hocam bu bütçede kablosuz mouse tercih etmenizi önermem çünkü problemli modeller oluyor kabloluya yönelmek daha mantıklı olur.

Hocam bu bütçede kablosuz mouse tercih etmenizi önermem çünkü problemli modeller oluyor kabloluya yönelmek daha mantıklı olur.
Kral olayın aslında bütçe ile çok alakası yok. G102 ile Rival 3 kablolu aktif olarak kullanmaktayım. Elim iki fareye de çok yatkın. Başka bir modele geçmek istemiyorum yani. Hangisi daha az problem çıkartıyorsa ondan almak istiyorum.

Lehim yapmayı biliyorsan g305 alıp 7-8 sene kullanabilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…