wiaus Centipat Katılım 19 Eylül 2024 Mesajlar 107 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 16:31 #11 Leon Dayı dedi: Gün içerisinde kullandığınız e-posta adresini tekrar kontrol edin, cevap vereceklerdir merak etmeyin. Genişletmek için tıkla... Hala cevap yok neyi bekliyorlar acaba?
Leon Dayı dedi: Gün içerisinde kullandığınız e-posta adresini tekrar kontrol edin, cevap vereceklerdir merak etmeyin. Genişletmek için tıkla... Hala cevap yok neyi bekliyorlar acaba?
Leon Dayı Megapat Dizüstü Cerrahı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 28 Aralık 2021 Mesajlar 12.774 Makaleler 9 Çözümler 69 Yer İstanbul, Türkiye Dün 16:54 #12 wiaus dedi: Hala cevap yok neyi bekliyorlar acaba? Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum ben bir defa Logitech hoparlörüm ile ilgili yazdığımda cevap vermişlerdi. Yetkili servis ile görüşün. Yetkili Servisler - PENTA Penta Teknoloji’den satın alınan ürünlerin ihtiyaç duyulması durumunda ulaştırılabileceği yetkili servislerin iletişim bilgileri. www.penta.com.tr
wiaus dedi: Hala cevap yok neyi bekliyorlar acaba? Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum ben bir defa Logitech hoparlörüm ile ilgili yazdığımda cevap vermişlerdi. Yetkili servis ile görüşün. Yetkili Servisler - PENTA Penta Teknoloji’den satın alınan ürünlerin ihtiyaç duyulması durumunda ulaştırılabileceği yetkili servislerin iletişim bilgileri. www.penta.com.tr
wiaus Centipat Katılım 19 Eylül 2024 Mesajlar 107 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 22:03 #13 Hocam sizce ne yapmalıyım? @bados123