Logitech G305 neden kötü bir fare?

şahin123456

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Amazon'da en çok satılan fare.
En çok beğenilen fare.

2 haftalık kullanımımda sürekli donuyor. Kablosuz fare kullanmayacağım bundan sonra. Neden bu kadar satıldığını anlamadım. Bundan sonra kablosuz hiçbir şey kullanmayacağım. Kablo candır.

Logitech'in giriş seviyesi mouseların hiç beğenmiyorum ben. G102-203-305 üçü de aynı kasa ve hiç ergonomik değil, tuşlar çabuk bozuluyor.

Fosil sensör teknolojisi kullanıyor. O paraya alabileceğin en berbat mouse'u almışsın. Pazaryeri değerlendirmeleri hiçbir şey ifade etmiyor. 40 yaşındaki teknoloji ile alakası olmayan baba nasıl olsa logitech diye oğluna alıp mouse işte çalışıyor diyerek 5 yıldızı çakıyor. Hata senin, paranı harcamadan önce yeterince araştırma yapmamışsın.

Kablosuz fare kullanmamak mantıksız olur, Logitech’in giriş seviyesi ürünleri hep problemli zaten. G435 kullanıyorum, Dongle’ı bozuldu ve Bluetooth ile kullandığım için ses geç geliyor veya mikrofon çalışmıyor. G305 de çift tıklama sorunları olan bir mouse, değmez. Aynı fiyatta kablosuz bir Mouse arıyorsanız MCHOSE G3 öneririm pişman etmez, kablosuz olarak da mis gibi kullanırsınız.

Fantech Helios II Pro S kullanıyorum aylardır, kablosuz olmasına rağmen bir tane bile sorun yaşamadım.

G300 serisinin kronik sorunu var galiba.

Kotu diyenlerin yarisi ezbere diyor aciklama yapmadan, sebebini anlatıyım. Switch ömrü çok uzun değil ve pil kullaniyor onun dışında claw tutuşa uygun ve sensörü iyi, 1300 tlye Vxe varken alinmaz.

G203 sonrası claw's(300tllik gaming mouse) , vxe r1 se, scryox v6, rival 3 kullandım. İçlerinde açık ara en kötüsü Logitechti

Yaptım ve bi klaç kişi onu alma demişti dınlemedım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…