Logitech G305 vs Attack Shark X3

Yurtiçi alınacaksa bu bütçede Z1 en mantıklı seçenek.

G305 için yorum yapmak istiyorum yaklaşık 1 sene önce aldım pil konusunda kaç kere değiştirdiğimi hatırlamıyorum (o kadar çok) ve bazen delirtme derecesine gelip pil için'de temassızlık yapıyordu geçen gün ise komple gitti bilgisayara usb'yi takıyorum hiç bir şekilde görmüyorum benim şahsi düşüncem g305'den uzak durmanız

Deneyimlerinizi paylaştığınız için çok teşekkürler, benim aklımdaki plan G305'i alıp geçmekti ama şuan bu kararımdan vazgeçtim. Furylevel'i denemek mantıklı geldi.

Deneyimlerinizi paylaştığınız için çok teşekkürler, benim aklımdaki plan G305'i alıp geçmekti ama şuan bu kararımdan vazgeçtim. Furylevel'i denemek mantıklı geldi.
Furylevel'a bir şans vermek daha iyi olur çünkü yukarıda'da dediğim gibi paranızı boşa atmış olursunuz bence 1 yıl içinde mouse kullanılamaz hale geldi tekrardan yeni bir mouse tekrar bir masraf

Deneyimlerini paylaştığınız için teşekkürler, yazdıklarınızı okudum ve aklıma yattı.
İyi geceler diliyorum, teşekkürler.

Hocam bu Z1 için MCU kötü diyorlar takılma yapıyor diyorlar öyle bir şey yaşadınız mı? Bildiğim kadarıyla kötü bir MCU su yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…