Logitech G305 vs Fury level Z1

Bütçe
1700

YILMAZG28

Hectopat
Logitech G305 ve furylevel Z1'in çok arasında kaldım. Arkadaşlar sizce hangisini almalıyım? Oyuncu fareyi istiyorum. Görüşleriniz benim için önemlidir.

Tutuş şekli ve el ölçüleriniz nedir? G305 alınmaz.

2 ay önce g305ten furylevel Z1'e geçtim. Z1 kesinlikle tavsiye edilmiyordu forumda fakat ben hem meraktan hem de nays ile 900tl gibi bir fiyata düşmesinden dolayı 305ten Z1'e geçtim. Konfor olarak 305'in çok önünde Z1. Aynı şekilde şarj süresi yoğun kullanımda en az 4 gün gidiyor. Teknik anlamda fazla bir yorum yapamıyorum fakat ben yurtdışından cihaz almak istemediğim için Z1'i tercih ettim ve çok memnunum 2 aydır tek bir kopma yaşamadım.

G305 eğer switchlerini değiştirebileceksen al yoksa 2-3 sene arası çift tıklama yapıyor ve ağır. Ben 5 senedir kullanıyorum 10 milyon tıklamalık switchleri 100 milyonla değiştirdim çok sağlam evladiyelik bir fare oldu.

Arkadaşlar siparişi verdim gelince inşallah incelemeyide yaparım değerli düşüncelerinz için teşekkür ederim.

Hangisini aldınız.

Furylevel Z1.

Arkadaşlar mouse bugün elime geldi denedim cidden harika bir mouse arada kaldıysanız hiç düşünmeden alabilirsiniz bilgisayrımın arka girişine taktım ve bayağı mesafe var kopma gecikme olmadı gayet hızlı ve stabil çalışıyor oyun testlerini de yaptım çok başarılı bir mouse batarya konusunda bir şey diyemeceğim çünkü daha yeni elime geldi ama kullananlar bataryanın iyi olduğunu söylüyorlar biraz da şans işi elektronik eşya sonuçta bunlar. Destek anlamındada başarılı WhatsApp destek hattına yazdığınız anda dakikasına cevap verip size çok kolay şekilde yardımcı oluyorlar(driverı WhatsApp hattından istiyorsunuz aklınızda bulunsun).(sağlamlık testi yapmaya kıyamadım sizde yapmayın YouTube'da var zaten videosu ). Kısaca alınabilecek bir mouse ben aldım ilk bakıştan hiçbir sorun çıkmadı zaten çıksa bile destek hatları ile size yardımcı olacaklardır. Herkese iyi günler diliyorum.

Güzel günlerde kullanın

Nays ile nasıl aldınız ki sadece amazon.com.tr olan satıcıda yüzde 10 indirim yapıyor, su an var mı nays kampanyası

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…