Logitech G305 vs G603

HyperX PulseFire dart alabilirisniz sıfırı 600 TL yanlarında resmen hava yastığı var yani rahatsız olmanız imkansız şarzlı ve USB 2.4 Hz menzil uzatma hacatı ile geliyor.

Ben G603 aldım hocam memnunum. Şarjı 1ms HI modda 2 hafta gidecek diye düşünüyordum ancak 1 ayı bulacak ve hala şarjı bitmedi. En kısa zamanda bir inceleme yazısı yazacağım.
Kanka halende memnun musun acaba maustan?
Artıları, eksileri varsa biraz anlatır mısın

Kanka halende memnun musun acaba maustan?
Artıları, eksileri varsa biraz anlatır mısın
Evet memnunum. Ekim gibi aldım. İçindeki pilleri 3 ay kadar kullandım. Yanına 2 adet şarjlı duracell pil aldım. 3 ay kadardır da onları kullanıyorum. Hala şarjı bitmedi, büyük ihitmalle ay sonu gibi şarj edeceğim pilleri. Şarj konusunda mükemmel. Tek yaşadığım sorun üst kapaktaki G logosunun renginin solmasıydı. Grimsi bir renkten siyaha döndü. Ha benim için bir sıkıntı değil, bu şekilde kullanıyorum. Garantiye versem yeni kapak takarlar ancak uğraşmak istemiyorum. Bu arada üst kapağı custom 3d yazıcıdan basabilir veya aliexpress ten custom kapak alabilirsiniz.

Cs go gibi fps oyunlarında performansı nasıl? Bu mause aldığına göre oyun deneyimi yaşamış olmalısın.Deneyimlerini aktarırsan çok yardımı dokunur,tekrardan sağol

Cs go gibi fps oyunlarında performansı nasıl? Bu mause aldığına göre oyun deneyimi yaşamış olmalısın.Deneyimlerini aktarırsan çok yardımı dokunur,tekrardan sağol
Gayet iyi, bir sorun yaşamadım. CS:GO ve Valorant oynadım, hala da oynuyorum her gün. Mousepad üzerinde rahat kayıyor ve elim büyük de olsa tam oldu diyebilirim. Orta-büyük ele sahipseniz tam olarak size göre bir mouse.

Bilgilendirmen
Bilgilendirmen için teşekkür ederim.G305 ve G603 seçeneği desem hangisi seçilir

G305, lityum pil ve AAA pil mod ile 85gr ve hatta daha altina indirilebiliyor agirlik olarak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…